Tri pamučne haljine uz koje ćete blistati celog leta

by | jul 12, 2022
letnje haljine

Naša letnja garderoba nikada nije potpuna bez arsenala haljina u kojima znamo da ćemo izgledati odlično u bilo kojoj prilici. Nema biranja i kombinovanja: obučete letnju haljinu i evo vas u najboljem mogućem izdanju.

Da biste tokom leta bile spremne za svaku priliku dovoljne su vam samo tri haljine, kažu stilisti. Ali, to moraju biti zaista fenomenalne letnje haljine. Da vam olakšamo, napravili smo mali izbor naših favorita—tri pamučne haljine spremne za lako i šik sezonsko izdanje. Na njih možete da se oslonite u svakom trenutku, bilo da krećete u kancelariju ili na ručak sa prijateljima.

Oslanjajući se na važeće letnje trendove koji nalažu romantične detalje i suptilne krojeve,  izabrali smo modele koji su prijatni za nošenje i laskaju većini figura. U ovim udobnim, pamučnim haljina, sigurno ćete dobiti komplimente gde god da krenete.

Romantična letnja haljina

Haljina sa šarmantnim detaljima, poput ove, ne zahteva poseban aksesoar, već sama stvara utisak. Zaljubile smo se u njene ženstvene puf rukave i cvetni print po celom kroju kraju koji ovu pamučnu kreaciju čine tako nezaboravnom. Sečena je ispod struka pa je mogu nositi i žene koje nisu idealno vitke. Za njih, pogodan je blago modifikovan model: uski umesto puf rukava i  V izrez.

 

View this post on Instagram

 

Објава коју дели WAYF (@wayfclothing)

Mala bela haljina

Baš kao što je LBD (Mala crna haljinica) neophodna za zabave, tako je leto nezamislivo bez LVD (poznate i kao Mala bela haljina). Ovo je komad bez kojeg se letnji garderober ne može zamisliti i koji je  nosiv i svakog narednog leta – nikada ne izlazi iz mode. Ove sezone privukao nas je klasičan kroj pamučne mini haljine. Za mršavice – idelan je strukirani, dok će devojke sa oblinama izabrati model na preklop. Obucite par sportskih sandala i spremne ste za duge šetnje i letnju zabavu.

Haljina – košulja

Popularnost ovog modela ne opada već neko vreme. Ovaj model, zahvaljujući neobičnom vezivanju napred, održava balans između ležernog i sofisticiranog i daje dah modernog klasičnom kroju sa prugama. Ovaj komad može da se nosi kao haljina ili da se kombinuje i stilski prilagođava raznim prilikama. Ležerni letnji aksesoari i velike torbe stvorene su za vikend, dok će cipele sa potpeticama i klasična torba biti pravi izbor za poslovni luk.

Frank Antschuez/GettyImagesPlus