Boje leta: Ovih 8 vodiće glavnu reč u manikir pričama…

boje

Ukoliko ste neodlučni kada je o izboru boje za vašu narednu manikir misiju reč, naš predlog glasi: “Izdvojite najsmelije nijanse iz svog asortimana!”

Zbog visokih temperatura, smanjivanje količine šminke logičan je potez. Pojačano znojenje često zahtevaju odsustvo podloge, ili – eventualno – neku laganu opciju, sjaj/balzam u boji umesto mat ruža za usne i samo nekoliko slojeva maskare umesto senke. Ipak, ovo pravilo pojednostavljivanja rutine ne važi kada je manikir u pitanju. Zapravo, jarke i hrabre boje, koje privlače pažnju, apsolutni su imperativ leta. Ne postoji strogo pravilo kada govorimo o tome koje nijanse treba da preuzmu primat u periodu od juna do septembra. Želite zagasiti jesenji, ili prolećni pastelni vajb u julu? Nema problema! No, ako vam ipak nedostaje inspiracije za letnje manikir poduhvate, predlažemo vam nekoliko sjajnih opcija.

Boje leta i na rukama i na nogama!

Narandžasti tonovi

Članak se nastavlja posle reklama

Nokti u boji mandarine… Apsolutno! Ukoliko ipak smatrate da je to previše za vas, umesto smelih narandžastih tonova, isprobajte kremaste nijanse breskve.

Volimo ružičasto!

Neonska i jarkoružičasta definitivno preuzimaju primat. Ni ne čudi, jer obe su tako glamurozne, upečatljive i moćne.

Članak se nastavlja posle reklama

PROČITAJTE I…3D cvetni frenč: Iskopirajte manikir Jennifer Lopez

Crvena epizoda

Iznova i iznva! Ipak, ovoga leta biramo živopisnije nijanse, Naravno, slobodno se možete opredeliti i za klasičnu crvenu, ili se nagnuti ka onoj sa primesom narandžaste boje. Nećete pogrešiti!

Članak se nastavlja posle reklama

Jarkožuti maniki

Postoji li uopšte boja asocijacija na sunčane dane?! Ovu živopisnu nijansu, koja podseća na citrusno voće, rado ćemo poneti i na rukama i na nogama.

Članak se nastavlja posle reklama

Mirno, plavo nebo

Članak se nastavlja posle reklama

Nežni bluz privlači pažnju suptilnije od neonskih i svetlih tonova. I, bez sumnje, postoji nešto trenutno umirujuće pri pogledu na prigušenije plave nijanse.

Neutralno

Jedno je sigurno: Neutralni lak za nokte, usklađen sa tonom vaše kože, nikada neće izaći iz mode.

Članak se nastavlja posle reklama

Zov prirode

Mnogo je zelenih nijansi, i nijedna nije pogrešan izbor, bar ne u ovom periodu godine. Ipak, mi se držimo pravila – ni previše svetlo ni previše tamno.

Lavanda

Članak se nastavlja posle reklama

Ok, skoro sve ljubičaste nijans su igri, ali primat dajemo onim pastelno ljubičastim koje bude optimizam. Razlog? Pa, “dopaminski” efekat svima nam je neophodan!

lepotaizdravlje.rsLara via Pexels. maxsattana/iStock via Getty Images