Šminkerka Gigi Hadid: 8 makeup trikova kojima ćete se oduševiti

by | februar 25, 2023
šminkerka Gigi Hadid

Šminkerka Gigi Hadid, Erin Parsons ima zavidan talenat. Postala je glavni trend na društvenim mrežama jer deli savete za šminkanje. Postoji nekoliko trikova možemo pokupiti od nje.

Šminkerka Gigi Hadid osvaja društvene mreže

TikTok je aplikacija koja nas non stop bombarduje raznim trendovima. Međutim, kada su u pitanju makeup trendovi od ključne je važnosti da razumemo osnove šminkanja pre nego što ispratimo najnovije onlajn trendove. Erin Parsons je zaslužna za makeup lookove mnogih poznatih zvezda poput Koko Roče (Coco Rocha) i Storm Rid (Storm Reid). Ovo je šminkerka koja se oslanja na osnovne tehnike šminkanja koje izdržavaju testove vremena. I to joj savršeno ide za rukom.

8 sjajnih makeup trikova

Postovi na TikToku i Instagramu koje objavljuje Erin Parsons imaju mnoštvo pregleda, a neki čak prave snimke u kojima prate njene savete. Evo koji su trikovi u pitanju.

Svetlucava senka za oči

Ovo je najveći trend ove šminkerke. kontrast između skoro nepostojeće šminke i blistave senek za oči je nešto što iznenađujuće dobro izgleda. Oči su na ovaj način istaknute jedinstvenim oblikom, metalik, svetlim ili neprozirnim bojama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erin Parsons (@erinparsonsmakeup)

Blistava podloga

Svaki hajlajter će učiniti da blistate. Preskočite puder i stavite hajlajter na vrh nosa i jagodica. To će biti sasvim dovoljno da izgledate fantastično.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erin Parsons (@erinparsonsmakeup)

Tajna savršene senke

Započnite iscrtavanje oblika olovkom koja nije vodootporna. Greške lako očistite pamučnim tuferom ili štapićem za uši i micelarnom vodom. Nanesite bilo koju senku, a nakon toga ajlajnerom pojačajte krajnju crtu oblika.

Besprekorne crvene usne

Olovkom za usne iscrtajte konturu usana. Potom popunite i cele usne i nanesite svoj omiljeni ruž za usne. Koristite se pamučnim štapićem i micelarnom vodom da biste ispravili greške.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erin Parsons (@erinparsonsmakeup)

Inspiracija za makeup se nalazi svuda

Šminkerka Gigi Hadid se koristi inspiracijom koju pronalazi u umetnosti, filmu, prirodi ili šta god da izazove kreativnost kod nje. Dakle, ako vam se neki motiv iz vašeg okruženja dopadne, eksperimentišite možda se iznenadite rezultatima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erin Parsons (@erinparsonsmakeup)

Balzam za usne

Balzam za usne je neophodan za negu usana, naročito u zimskim danima. Dakle, ovo je definitivno ono što ne smemo da zaboravimo i moramo da imamo sa sobom.

Beauty look koji stoji svima

Ovaj beauty look je sasvim jednostavan, a odgovara svakom tonu kože i svakom uzrastu. Idealan je za one koji ne žele da preteruju sa šminkom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erin Parsons (@erinparsonsmakeup)

Tri proizvoda koje će vam uvek dobro doći

Hidratantna krema, olovka za usne i maskara su ono što treba da vam uvek bude pri ruci. Erin Parsons je fan crvene boje što podrazumeva da će ona sa sobom imati crveni ruž i crvenu maskaru. Međutim, ako ste favorit neke druge boje, zašto da ne? Dokle god se uklapa u vašu modnu kombinaciju.

Dakle, nemojte prezati od kreativnih ideja Erin Parsons. Šminkerka Gigi Hadid svakako zna šta radi i definitivno može da bude naš makeup uzor.

Dimitrios Kambouris/GettyImagesPlus