Lubenica nokti: Najsočniji manikir za ovo leto!

by | 17 jula, 2023
lubenica nokti

Želite osveženje ovog leta? Onda su lubenica nokti pravi izbor za vas!

Ako vas dolazak leta tera da žudite svežim, raznovrsnim beauty izborima, niste same. Od žele usana preko akvarelnih suza do “platnene plave” kose , ova sezona je puna kreativnih  osvežavajućih trendova. A manikir nije izuzetak, sa izborima poput špricanih noktiju i noktiju od limunade, a sada se zabavi pridružuju nokti od lubenice. Ovaj trend je prilično tačno ono što zvuči – zabavni dizajn inspirisan popularnim letnjim voćem, bilo kroz šemu ružičaste i zelene boje ili zamršene detalje. Spremni da prihvatite vibracije  lubenice?

Lubenica nokti

Kriške lubenice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ny Kuin Lyu (@nylove_nail)


Za dodatni slatki trenutak, odajte počast kriškama lubenice u kojima su mnogi od nas uživali pored bazena ili na letnjem roštilju. Prozirni ružičasti ombrpodseća na prirodnu boju voća, dok crne tačkaste „semenke“ i svetlo zelene „kore“ na zanokticama osiguravaju da nećete pogrešiti kada je dizajn u pitanju.

Lubenica rumenilo za nokte

Sećate se rumenih noktiju, trenda inspirisanog K-beauty koji je tokom zime naglo postao popularan? Šema boja lubenice je savršen način da prilagodite ovaj sjajni radijalni ombre dizajn za leto. Koristite rumenilo ili roze lak za nokte da napravite bazu prateći ova uputstva, a zatim uparite sa zelenim francuskim vrhovima i sjajnim gornjim premazom.

Lubenica nokti i korpa puna voća

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Apstraktna neonska lubenica

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Tran (@amyytran)

Volite dobar apstraktni mani? Pokušajte da napravite svoj dizajn u boji lubenice i neon zelenoj za živopisan, letnji efekat. Negativan prostor u sredini svakog nokta sprečava da se izgled oseća previše napadno.

Šećerna lubenica

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aistė Haas (@heygreatnails)

Lubenica nokti sa šljokicama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeanette Flores (@nailartbyjen)

Lubenice obično nisu svetlucave (osim ako ne želite da ih posipate nekim jestivim šljokicama), ali vaši nokti svakako mogu biti. Ovaj dizajn koristi sočnu crvenu podlogu koja omogućava da iskrice zaista sijaju, uparene sa dvoslojnom zelenom i belom korom i pažljivo postavljenim crnim semenkama.

Bašta lubenica

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@dagmara.zajac_)

Znate kako je mešanje uzoraka kohezivnije ako imaju zajedničku šemu boja? Isto važi i za manikir. Ovi nokti od lubenice dobro koriste svoje živopisne vruće ružičaste i zelene nijanse, pomažući da čvrste boje, francuski vrhovi i bele rade neometano koegzistiraju.

 

Lepota i zdravljeOleJohny/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; NinaMalyna/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Anastasia Dobrusina/iStock/Getty Images Plus via Getty Images