Čitajte mi sa usana: Najmodernije letnje nijanse ruževa!

by | jun 28, 2023
Najmodernije letnje nijanse ruževa

Svaka sezona, i svako godišnje doba, ima svoje najrelevantnije makeup boje i tonove, a u nastavku vam otkrivamo najmodernije letnje nijanse ruževa.

Leto 2023. nudi kombinaciju svetlih i prigušenih boja – sa posebnim naglaskom na nude i nežnim ružičastim tonovima. Trend prirodnosti u šminkanju dostiže vrhunac i najizraženiji je u šminkanju usana. Otkrivamo vam koje nijanse su već spremne da postanu apsolutni hitovi lepote ovog leta!

Najmodernije letnje nijanse ruževa

Hipersjaj

Ovog leta hrabro se naoružavamo providnim sjajevima sa snažnim efektom finiša koji će vaše usne učiniti središtem celokupnog izgleda.

Šminkeri savetuju da eksperimentišete sa gustinom nanošenja, birajući za sebe najbolju opciju, preferirajući providne ili prozirne teksture. One će povoljno naglasiti reljef usana i pomoći u stvaranju najsenzualnije šminke.

Breskva tonovi

Nijanse breskve izgledaju zapanjujuće na preplanuloj koži i pomažu u oslobađanju njenog unutrašnjeg sjaja.

Ako ipak idete na primorski odmor ovog leta, ne zaboravite da sa sobom ponesete jedan ili dva ruževa u ovoj paleti – verujte nam, sve oči će biti prikovane samo za vas.

Najmodernije letnje nijanse ruževa- sedef

Sedef je odavno zahvatio nail trendove, a sada je prešao u makeup svet. Ova boja pomaže u postizanju dva efekta odjednom: suptilnog sjaja i mekog svetlucanja na usnama. Pored toga, sedefne nijanse efikasno naglašavaju boju očiju – bez obzira na njihovu nijansu.

Bobičasti akvarel

Bobičaste nijanse iz godine u godinu su uključene u top listu najpopularnijih opcija boja za ruževe u letnjoj sezoni.

Ovoga puta vodeću ulogu su preuzeli akvarel bobičasti tonovi koji pomažu da se postigne efekat „poljubljenih“ usana. Nanesite ruž vrhovima prstiju laganim tapkajućim pokretima – od centra usana do njihovih ivica.

Senzualno transparentne najmodernije letnje nijanse ruževa

No makeup makeup postaje posebno aktuelan trend sa dolaskom vrelih dana, kada koža traži lakoću nege i minimum kozmetike na licu. Zato će prozirni sjaj za usne biti savršen pratilac za vaš letnji šminkerski arsenal – za stvaranje nenametljivog, ali naglašenog seksi looka.

Žarko ružičasta

Uprkos činjenici da u narednoj sezoni na klupi šminkerske agende vlada mirna paleta nijansi, i dalje ima mesta izuzecima od pravila.

Vruće ružičasti šik idealan je za najšarenije modne izglede – daće usnama letnju sočnost i malo buntovnosti, što nam toliko nedostaje u hladnoj sezoni.

 

Lepota i zdravljeMarina Demeshko/iStock/Getty Images Plus via Getty Images