Beyonce blonde manikir: Stil koji ćemo sve kopirati

by | jun 11, 2024
Beyonce blonde manikir

. Beyonce je nedavno izbacila novi album i zbog toga je u žiži javnosti. Međutim, ovoga puta je Beyonce blonde manikir preuzeo fokus.

Ako niste znali da postoji blonde manikir, Beyonce je tu da nam pokaže njegov sjaj i zašto bi trebalo da ga svi nosimo. Muzička diva je odabrala manikir sa prozirnom nijansom šampanjca sa mikrosjajem. Međutim, sa razlogom mu se nadenuo naziv blonde.

Beyonce blonde manikir

Nokti su zasijali na video snimku koji je Beyonce okačila na Instagramu.Video je postavljen uz njenu pesmu „Sweet Honey Buckin“. Njeni nokti su dugi, bademastog oblika i obojeni bojom koja deluje nude na jednom svetlu, ali i ledeno na drugom zahvaljujući svetlucavoj završnici. Kada miruje, ovaj manikir deluje kao neutralni manikir. Međutim, kada se prsti pomeraju deluju kao zastakljeni iako kada se zumira manikir, onda se otkriva da u pitanju nije hromirani prah.

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Sličan manikir je trend među našim omiljenim slavnim ličnostima uključujući Beyonce. Jennifer Lopez (Dženifer Lopez) je nedavno nosila sličan letnji svetlucavi izgled, sa svojim dugim noktima u obliku badema prekrivenim čistom neutralnom bojom sa najsitnijim nagoveštajem blistavosti. Hale Bailey (Hale Bejli) je svojim jedva vidljivim noktima dala preokret sa prozirnim balet roze.

Manikir koji se savršeno uklopio u ceo autfit

Beyonce blonde manikir se savršeno uklopio uz njene duge plave lokne, mešavinu tamnijih tonova meda u kombinaciji sa bledim tonovima plavog. Manikir se savršeno uklopio i sa njenim aufitom koji prati pesmu koja se čuje. Šminker Armando Kole je takođe naneo podjednako svetlucavu senku šampanjca na njene oči i definisao ih delikatnim tragovima tamne linije na gornjoj i donjoj liniji trepavica. Pevačica je imala i rumenilo u nijansama kajsije i hajlajterom i sjajem za usne.

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Beyonce blonde manikir je odličan izbor jer se lako uklapa u skoro svaki autfit. Uz njega ćete sigurno imati izgled prave dive.

Članak se nastavlja posle reklama
Emma McIntyre / Staff/GettyImagesEntertainment