Najlepše boje za pedikir 2023: 7 ženstvenih nijansi koje su sada u trendu

by | 4 maja, 2023
Najlepše boje za pedikir 2023

Teško je pogrešiti sa nijansom ali ako tražite malo inspiracije koja prati nove modne trendove, ovo su najlepše boje za pedikir 2023.

Nakon što odložite patike i izvadite sandale sa otvorenim prstima, vreme je da se pozabavite pedikirom jer je podjednako važan kao manikir.

Dobar pedikir može preokrenuti loš dan veselom bojom i učiniti da vaša stopala izgledaju sveže i privlačno. A, složićete se, upotpuniće čitav stajling i dovesti ga do savršenstva.

Predstavljamo vam listu 7 najženstvenijih nijansi koje će se najviše nositi ovog proleća i leta.

Najlepše boje za pedikir 2023: 7 ženstvenih nijansi koje su sada u trendu

Tirkizna

Ako su vaši letnji snovi ispunjeni maštanjem o koktelima na jahti i kupanju u besprekorno čistom moru, tirkizni pedikir vam može pomoći da doživite taj san.

Najlepše boje za pedikir 2023: Nebeskoplava

Razigrana, slatka i pomalo drska, ova nijansa plave boje slaže se sa vrelim sunčanim danima i tek po kojim vazdušastim oblakom na nebu.

Limetažuta

Ko je za jednu hladu i osvežavajuću margaritu? Mislimo da je nezaobilazan napitak letnje sezone, pa zbog toga budite smele da je nosite i kao nijansu za pedikir.

Hromirani pedikir

Samo pitajte TikTok, lepota 90-ih se vratila, a sada je na visini zadatka. Svetlucavi hromirani manikir i pedikir su nezaobilazni ove sezone. Pronađite nijansu koja se savršeno slaže uz vaš stajling (a to je u stvari bilo koja) i zabavljajte se koliko god poželite.

Najlepše boje za pedikir 2023: Jarkocrvena

Crveni pedikir je poput male crne haljine sveta noktiju. Savršen je izbor za gotovo svaku priliku. Bilo da letite u Majami, istražujete neverovatna grčka ostrva ili uživate na štrandu – jarkocrvena će uvek biti savršena.

Limunžuta

Čini se da Hailey Bieber ovih dana postavlja sve trendove u svetu manikira i pedikira. Zato kada je objavila limunžuti manikir, znali smo da će biti potpuni hit i kada je pedikir u pitanju.

Vanila

Cipele sa otvorenim prstima i dupla kugla sladoleda od vanile su sve što vam je potrebno ovog leta. A ako uz to dodate i pedikir u boji vanila sladoleda, vaš izgled će biti pun pogodak. Nežnožuta ili mlečnobela su najbolji izbor sa kojim nećete pogrešiti.

 

Miljana MomirovićPetardj/GettyImagesPlus