Puter frenč i nail art iz 90-ih: Savršen manikir za letovanje

by | jul 4, 2024
Puter frenč i nail art iz 90-ih: Savršen manikir za letovanje

Prikupili smo za vas najpopularnije i najatraktivnije ideje za savršen manikir za letovanje koji možete nositi ovog leta i privući svu pažnju. 

Savršen manikir za odmor je pravo umetničko delo koje će istaći vašu lepotu i individualnost. Lagano, sveže i sa stilom. Podseća vas na vrele letnje dane i tople večeri. Crno-belo, kao i sivo, bordo, braon i nude najbolje je ostaviti za jesen. Ali sočne boje voća i neonske ili, obrnuto, delikatne pastelne nijanse su i te kako poželjne za letnji manikir.

Nautički ili geometrijski uzorci, cvetne aplikacije ili svetlucavi akcenti – svi ovi detalji u trendu daće vašim noktima istinski letnji izgled.

Članak se nastavlja posle reklama

Ovako izgleda savršen manikir za letovanje

1. Butter glazed french

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BEAUTY DESK (@beautydesk.rs)

Ovaj manikir uključuje kombinaciju tri trenda. Francuski uvek izgleda dobro. Štaviše, ako klasičan dizajn diverzifikujete „osmehom“ u najmodernijoj nijansi leta – puteru. Zatim premažite nokte sjajnim lakom ili dodajte biserno šmirglanje za taj trendovski „efekat zastakljenosti“ poput Hejli Biber. Ili zamenite sjaj sa delikatnim cvetnim dizajnom.

2. Cvetno obilje

Članak se nastavlja posle reklama

Zahvaljujući istoj Hejli, ovog leta je bio pravi bum manikira sa cvetnim dezenima. Ali ne žele svi da crtaju male bele rade. Ali ako povećate skalu pupoljaka, dodate boju i upotpunite je svetlim hromiranim lakom sa gustim premazom ogledala, sigurno ćete dobiti mnogo komplimenata na letovanju.

3. Trouglasti francuski

Članak se nastavlja posle reklama

Geometrija se postepeno vratila u modu. Trouglovi, kvadrati, rombovi i ravne linije sa tačkama zamenili su čvrste boje i glatke linije. Ovaj manikir izgleda odlično za svakodnevno nošenje, ali korišćenje zanimljivijih i živopisnijih kombinacija boja rezultiraće raskošnim letnjim manikirom za letovanje, kao što je ovaj francuski manikir.

4. Zlatni pesak

Članak se nastavlja posle reklama

Kao što ste već primetili, francuski manikir i sjajni lakovi su obavezni elementi modernog manikira za leto 2024. Zaboravimo klasike i nastavimo da eksperimentišemo. Zlatna boja je svuda ove sezone: u nakitu, u odeći i obući, a sada i u dizajnu manikira.

Ova neobična opcija uvek će izgledati impresivno i skupo. Ovaj manikir će se pokazati u punom sjaju na preplanuloj koži. I on će, kao i svi gore navedeni dizajni, neprimetno rasti.

Članak se nastavlja posle reklama

5. Stil 90-ih

Kako vodeće publikacije o lepoti primećuju, nail art u stilu 90-ih postala je neverovatno popularna — prema Pinterestu, do leta je broj pretraga za takvim dizajnom porastao za 250%. Može izgledati drugačije: francuski, cirkoni, slatki leptiri ili lukovi, svetli emotikoni i crteži u stilu crtanih filmova.

Ali malo je verovatno da će neko osim tinejdžera želeti da ponovi sve ove opcije, pa smo pronašli idealnu opciju koja će biti umereno upadljiva, razigrana i istovremeno opuštena. Ovo je savršen manikir za kratke nokte.

Članak se nastavlja posle reklama
Huan N. Phan/shutterstock.com