Prolećne nijanse senki: Neka vaše oči imaju vedrinu proleća

by | april 13, 2023
Prolećne nijanse senki

Stiglo nam je proleće što znači da je pravo vreme za prolećne nijanse senki. Kao što menjamo garderobu, ne bi bilo loše da zamenite i set za šminkanje i uživate u prolećnim promenama.

Trend sezone: Prolećne nijanse senki

U današnje vreme, društvene mreže su zaslužne za brzo širenje trendova i makeup tutorijala kojih svakim danom ima sve više. Upravo ovo je i najbolji pokazatelj šta je ono što ljudi žele se da vide i koriste, pa evo koje su nijanse senki najpopularnije.

Pomešane boje senki

Najpopularnije je poigravanje sa bronzanim i smeđim bojama i laganim prelazima u duhu nežnog proleća. Možete ih kombinovati i sa zlatnim odsjajem. Međutim, ako želite da podignete energiju za još jedan nivo, možete koristiti  senke u duginim bojama.

Prolećne nijanse senki: Pastelne boje

Pastelne boje su idealne za prolećni makeup. Koju god pastelnu boju da izaberete odisaćete pravim prolećnim izgledom. Možete se poigrati i sa ajlajnerima i zanimljivim detaljima. Takođe, možete da se poigrate sa više nijansi.

Bela senka za oči

Bela senka za oči zaista može da izgleda očaravajuće. Ukoliko se odlučili za nežne tonove garderobe, zašto da ne? Izgled je potpuno šik i neobičan, ali je idealan za prolećnu atmosferu. Ako volite promene i smeo izgled, onda se nemojte dvoumiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah ♡ (@harbsy)

Neutralne senke za oči

Kako je prirodni izgled nešto čemu sve težimo, onda nije ni čudo što su neutralne senke ono što se nosi ovog proleća. Prenaglašavanje definitivno nije u modi ove sezone i sve se vrti oko nežnog i neutralnog. Stoga se ne ustežite da iskoristite neutralne senke za prirodan izgled.

Senke sa prirodnim sjajem

Ako volite šljokičaste senke, ne očajavajte. To što nema preteranog jakog šarenila, ne znači da mora nestati i sjaj. Trik je da koristite sjajne šljokičaste senke, ali da ne preterujete. Ovo treba da bude deo vašeg prirodnog izgleda, stoga previše šljašteće senke nisu dobro došle.

@amandastrands Glitter eyes are my new obsession #glitter #eyeshadow #makeup ♬ MAMMA MIA SCENE 5 – Owen Kelley

Ove prolećne nijanse senki su zabavne jer možete da se igrate sa kombinovanjem boja i sa različitim celokupnim izgledima. Iskoristite ovaj makeup look i širite vedrinu proleća gde god da krenete.

 

heckmannoleg/GettyImagesPlus