Trend boje ajlajnera: Prolećne nijanse u makeup trendovima

by | april 5, 2023
Trend boje ajlajnera

Da li ste spremni za prolećne nijanse oko očiju? Ajlajner je sastavni deo savršene šminke, naročito ako želite da istaknete oči. Trend boje ajlajnera će svakako učiniti da vas svi primete.

Trend boje ajlajnera u nijansama proleća

Proleće je idealno vreme da isprobate neobične i smele boje prilikom šminkanja. Ove sezone, u trendu su neonske boje ajlajnera ili su često jake boje u kombinaciji sa akcentnim senkama. Evo trend boje ajlajnera koje će biti popularne ovog proleća i leta.

Narandžasti akcenti

Narandžasta je veoma zanimljiva boja i upečatljiva je čak i u malom uglu kapka. Ako ste za zanimljivju varijantu, onda možete izvući linije sa „kljunom“, tačnije linijama koje prate oblik oka.

Članak se nastavlja posle reklama

Smeđe nijanse

Ako želite da vaš makeup look bude nežan, ali smeo, onda se odlučite za braon nijanse. Takve linije, bez obzira da li su u punoj boji ili osenčene, pogodne su i za svakodnevnu i za večernju šminku.

Članak se nastavlja posle reklama

Trend boje ajlajnera: Ljubičasti ajlajner

Ljubičasti ili lila ajlajner je svakako simbol proleća, a izgleda sjajno i u manikiru, ali i kada je šminka u pitanju. Možete naneti malo ljubičaste senke u uglu oka ili izvući liniju duž gornjeg kapka.

Članak se nastavlja posle reklama

Plavi ajlajner za smelu šminku

Nakon što je jaka plava boja pokorila trendove u manikiru, ova nijansa je postala popularna i u makeup lookovima.  Ova boja odgovara bilo kojoj boji očiju i dobro izgleda i samostalno, ali i u kombinaciji sa senkama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabija Guzauskaite (@officialgabija)

Članak se nastavlja posle reklama

Rozi ajlajner za nežniji makeup

Još jedna nijansa bez koje je nemoguće zamisliti proleće, jeste roze boja. Ona može upotpuniti crni ili smeđi ajlajner. Ako volite smelu šminku, onda možete koristiti neonsku nijansu, a uz to ukombinujet i roze metalik manikir.

Članak se nastavlja posle reklama

Svetlo zeleni ajlajner

Ova nijansa ajlajnera se savršeno klapa sa smokey eyes izgledom. Međutim, ako vam se uklapa u celokupni izgled, ovaj ajlajner može stajati i zasebno.

Trend boje ajlajnera: Šljokičasto u proleće

Ajlajner upotpunjen šljokicama i sjajem su često bili prisutni detalj na nedeljama mode. Takva šminka uvek izgleda neobično i sjajno, a lako je ponoviti.

Članak se nastavlja posle reklama

Duple linije ajlajnera

Ovo možete isprobati a svim nijansama.Iscrtavanje duplih linija ajlajnera je lakši nego što se čini. Prvo, kao i obično, iscrtajte liniju duž kapka, a zatim iscrtajte donju trepavicu do spoljašnjeg dela oka.

Članak se nastavlja posle reklama

Trend boje ajlajnera ćemo svi nositi ove sezone. Možete da se igrate sa raznim nijansama i da ih lako ukombinujete sa celokupnim izgledom. Odaberite vašu omiljenu boju i izgledajte sjajno!