Rose trend: Novi mejkap i nail trend koji će biti svuda!

by | mart 13, 2023
Rose trende

Rose trend će ove sezone biti naš omiljeni detalj. Od karmina, frizure, do manikira i modne kombinacije, ruže će biti svuda!

Rose trend: Ruže će biti detalj koji ćemo svi nositi

Ruže su novi makeup i nail trend. Ovu prolećnu sezonu krasiće cvetovi koje svi volimo i sa kojim lepo možemo da kombinujemo naše modne kombinacija. Dah prolećne vedrine ili klasična elegancija? Rose trend će vam stajati savršeno koji god stil da odaberete.

Manikir sa ružama

Cvetni trend ruža je ušao u beauty svet. Ove sezone 3D detalji su sve popularniji. Nije ni čudo što sada možete i na noktima da imate 3D ruže. Slavni manikir Tom Bačik (Tom Bachik) je napravio impresivne ruže na noktima pevačice Kamile Kabeljo. To je pokrenulo čitav niz pokušaja ovog manikira na društvenim mrežama, posebno na TikToku.

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nails (@tombachik)

 

Članak se nastavlja posle reklama

 

Rose trend na noktima zaista izgleda nestvarno, ali naravno, treba mnogo veštine da biste ih napravili u 3D obliku. U svakom slučaju, nećete pogrešiti ni sa nešto jednostavnijim manikirom koji će na sebi imati naslikane ruže.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Članak se nastavlja posle reklama

Šminka i trend ruža

Ovaj trend je savršeno usklađen sa opsesijom lepote ružinih rumenila. Rumenila u obliku ruže i raznim nijansama zaposele su ceo svet. Osim zanimljivog izgleda samog rumenila, njegove boje zaista na vaše lice stavljaju crvene i ružičaste nijanse ovog predivnog cveta.

 

Članak se nastavlja posle reklama
@jessejaggers Would you trust blush coming from a rose!? #blush #makeup #blushhack #roseblush ♬ original sound – Jesse

 

Nijanse roze i  crvenih ruža možete da nanesete, ne samo na obraze, već i u obliku karmina. Dakle, modne kombinacije u cvetnim dezenima su idealni da iskoristite rose trend makeup.  Meki osećaj latica ruža je sada ušao i teksture proizvoda za šminkanje. Efekat koji ćete stvoriti ružinim teksturama i nijansama biće luksuzno baršunast. Crvene i roze nijanse će izgledati bogato i bujno.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Cvetna prolećna vedrina je definitivno nešto što će nam svima dobro stajati. Naravno, ako volite nešto jaču i efektniju šminku, uvek možete da se poigrate sa motivima ruža na malo drugačiji način.

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ✨emma potts ✨ (@emmaahp)

 

Dakle, trend ruža ili rose trend je definitivno nešto sa čime možete biti kreativni, a što može mnogo da doprinese vašem stilu i izgledu. Svejedno je da li ste ljubitelji elegantnog stila ili stila punog prolećne vedrine. Koji god stil da je u pitanju, izgledaćete sjajno!

Članak se nastavlja posle reklama
inarik/GettyImagesPlus