Banja Koviljača: Rehabilitacija i uživanje

by | 11 juna, 2009

 

lepota i zdravlje banja koviljaca

 

Specijalna bolnica “Banja Koviljača” u okviru koje postoji moderan i bogato opremljen wellness centar, pravi su razlog da se uputite put Gučeva. U kombinaciji najnovijih načina rehabilitacije, ali i opuštanja i vežbanja pod budnim okom lekara, tim Specijalne bolnice nudi ful uslugu koja se može koristiti ceo vikend, samo jedan dan ili koliko god je potrebno da se potpuno oporavite.

 

lepota i zdravlje banja koviljaca masaza

 

“Sve je više onih koji iz Beograda dolaze na samo jedan dan kako bi uživali i opustili se u našem wellness centru jer imamo pun kapacitet, plus tim koji vodi računa o zdravlju korisnika, bilo da koriste bazene, vežbaju ili upražnjavaju jednu od mnogobrojnih masaža koje nudimo”, kaže direktor bolnice Nikola Sremčević i dodaje da je njegova ustanova u poslednja dva meseca zabeležila rekordnu posetu, a da posebno interesovanje vlada među gostima iz Slovenije i Francuske.

Inače, bolnica “Banja Koviljača” raspolaže sa preko 400 kreveta i luksuzno opremljenim apartmanima na nivou hotela B kategorije, a jedina je koja ima odeljenje za dečju rehabilitaciju. Kombinacijom tradicionalne terapije i savremene medicine u ovoj bolnici se između ostalog uspešno leče osteoporoza, posttraumatska stanja gornjih i donjih ekstremiteta, sterilitet, mišićna oboljenja, pojedine kožne i ginekološke bolesti.

 

lepota i zdravlje banja koviljaca masaza djakuzi sauna

 

Ipak, ono što svakako najviše privlači jeste bogat izbor masaža među kojima su anticelulit, kraljevska, antistres, sportska, šiacu i mnoge druge. Svim posetiocima na raspolaganju su termomineralne ili eterično-aromatične kupke, bazen, sauna, đakuzi, čak 20 lekara ali i 70 viših medicinskih sestara.

Tagovi: