Doručak kod Tifanija

by | 13 maja, 2009

Svi znaju da je su dijamanti najbolji prijatelji svake devojke. Bar u holivudskim filmovima. U stvarnom životu, evo šta ima novo kad je nakit u pitanju…


lepota i zdravlje nakit swarovski

 

Magija Swarovski kristala

Nova Swarovski linija figurica pod nazivom “House of cats” sastoji se od sedam kristalnih figura mačaka. Ovde prikazana figurica “Diane” izrađena je od žutog kristala, a njene uši i rep napravljene su od moriona. Oči su od sjajnog akvamarina, a vrat joj krasi klasična ogrlica od perli nežno ružičaste boje. Ova figurica najviša je u kolekciji sa svojih 11 centimetara visine.

 

nakit lepota i ydavlje pilgrim

 

Ručni rad Pilgrima

Ručni rad i luksuzna finalizacija proizvoda u 22-kartnom zlatu i 925 sterling
srebru, čini svaki komad sa potpisom Pilgrim originalnim I prepoznatljivim. Naočare i satove koji su deo ponude Pilgrim takođe izrađuje po najvišim i najsavremenijim evropskim standardima. Ovaj danski brend se svojoj publici obraća i prisupačnom cenom. Preporuka ovom brendu je svakako i to da je oficijelni predstavnik za teritoriju naše zemlje zlatarska kuća “Stefanović”.

 

nakit chopard dijamanti lepota i zdravlje


Chopard dijamanti iz snova

Otelotvorenje savršene lepote, čistote, blistavosti i misterije, dijamanti su najčarobniji od sveg dragog kamenja. Poput čarobnjaka, oni uveličavaju lepotu svake žene koja ih nosi, povećavaju vrednost svake odeće, posebnim sjajem obasjavaju svaku frizuru, pogled ili dekolte. Poznati po svojoj nesavladivoj prirodi, tvrđi od bilo kog drugog dragog kamena, dijamanti ukroćeni veštim dodirom juvelira iz kuće Chopard, poslušno se prepuštaju najlepšim i najoriginalnijim kreacijama. U najnovijim Haute Joaillerie primercima, Chopard se igra oblicima i površinama na dijamantima.

 

Tekst: Jelena Karakaš

Tagovi: