Italijanski ukrasi za kosu

by | mart 19, 2009

Nova linija unikatnih asesoara za kosu, zastupljena u svim svetskim radnjama iz lanca salona „Metodo Rossano Ferretti“, promovisana je nedavno u samom srcu Beograda. Promociji unikatnog, ručno rađenog nakita za kosu, nastalog od ekskluzivnih materijala – svile, satena, pliša, oniksa i kristala „Svarovski“, prisustvovao je i vlasnik lanca salona Rossano Ferretti. Među zvanicama, koje su imale čast da demonstriraju novu liniju ukrasa, našla se i naša najbolja teniserka Jelena Janković.

 

Članak se nastavlja posle reklama

 

ZA SVAČIJI UKUS

„Insistiramo na tome da se frizura formira prema ličnosti modela. Kosa mora da bude meka, a nikako oštra i da ‘tršava’. Treba da ima živosti i da bude pokretljiva“, objasnio je svoj čuveni princip rada gospodin Ferretti demonstrirajući ga na manekenkama. „Naši asesoari kreirani su tako da poštuju jedinstvenost svakog klijenta. Odlično se uklapaju u svaku odevnu kombinaciju – bilo dnevnu, bilo večernju. Najvažnije od svega jeste da svaka žena treba da ih nosi na svoj način.“

Članak se nastavlja posle reklama

Članak se nastavlja posle reklama

DUH NOVOG

Linija modnih detalja i metode rada zastupljene u salonu „Metodo Rossano Ferretti“ veoma su cenjene u svetu frizera. Kod nas su zaživele pre godinu dana, otkad je, kao franšiza, i na beogradskoj adresi, otvoren salon „Metodo Rossano Ferretti“, pod rukovodstvom bračnog para Nevene i Marčela Mure. Gospodin Mura pre toga proveo je devet godina u istoimenom salonu u Italiji. „Imamo lep odnos sa klijentima. Naravno, ovo tržište naviknuto je na neke druge standarde šišanja i farbanja, ali mi smo doneli nešto novo, drugačije i najveći uspeh je kad vidite da vaši klijenti izlaze iz salona zadovoljni“, otkrili su Nevena i Marčelo Mura.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Članak se nastavlja posle reklama

TEKST: Nataša Tusič; FOTO: Dragan Kadić

Tagovi: