Korisnici INTERNETA brinu o svom ZDRAVLJU!

by | jul 27, 2009


Tačno tri meseca pošto je 27. aprila ove godine lansiran veb sajt posvećen informisanju i edukaciji o zdravim stilovima života i očuvanju lepote na adresi www.lepotaizdravlje.rs našao se među 100 najposećenijih veb sajtova kod nas.
Prema listi na adresi www.alexa-rs.com na kojoj se pored domaćih nalaze i našem prostoru prilagođene varijante globalnih veb sajtova, kao što su www.google.rs ili domaći odeljak Wikipedie, „Lepota i zdravlje“ zauzima 95. mesto.


Lepota i Zdravlje sajt

Članak se nastavlja posle reklama


Ovaj veb sajt posetilo je u proteklih mesec dana skoro 150.000 posetilaca koji su okrenuli preko 500.000 veb strana. Posle sekcije „ljubav i seks“ koja privlači najviše pažnje u ove dane letnjeg odmora posetioci su najviše zainteresovani upravo za sekciju „Zdravlje“ a onda na red dolaze „Moda“ i „Lepota“. Redakcija ovog veb sajta se trudi da posetiocima pruži aktuelne informacije, najčešće iz usta stručnjaka. Tako je dr. Nada Macura, PR službe Hitne pomoći, krajem protekle nedelje davala savete za borbu sa letnjom žegom a tu su i saveti za izbegavanje neprijatnosti koje su uobičajene u letnjem periodu, ali i korisne informacije iz ginekologije, interne i drugih grana medicine.

Da korisnici interneta u Srbiji koriste ovaj medij da bi se informisali o pitanjima iz oblasti zdravstva pokazuje i podataka da su među 100. najposećenijih sajtova kod nas, po rangu veoma blizu sajtu www.lepotaizdravlje.rs i forum na adresi www.doktor.co.yu i online magazin posvećen medicini na adresi www.stetoskop.info.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Tagovi: