Oslobodite se masnih naslaga!

by | 26 maja, 2009

lepota i zdravlje masne naslage tretman uklanjanje


Sve brži razvoj medicine i kozmetologije doveo je do pronalaska aparata čiji su rezultati doskora bili nezamislivi. Najnoviji proizvod Medilaba iz Nemačke, jednog od lidera na polju visoke tehnologije, kada je reč o aparatima za uklanjanje masnog tkiva, zatezanje kože i podmlađivanje, predstavlja pravu revoluciju.
Reč je o BeautyTek AVITA uređaju koji bezbolno i trajno, bez hirurške intervencije, odstranjuje nagomilane masne naslage i poboljšava cirkulaciju. Namenjen je ženama i muškarcima koji žele da sačuvaju mladalački izgled i koriguju estetske nedostatke.

 

Priprema za tretman

Organizam u brojkama Pre tretmana, obeležavaju se i fotografišu problematični delovi tela, kako bi kasnije mogli da se uporede sa postignutim rezultatima. Da bi se ustanovilo u kakvom je stanju organizam, pomoću integrisanog sistema za analizu tela (body analizatora), prikupljaju se podaci o procentu masti, vode, mišićnoj masi i telesnim tečnostima. Seansa, u zavisnosti od veličine tretirane površine, traje najduže sat vremena.

 

“Formiranje” i oblikovanje tela

Telo se bukvalno topi Tretman BeautyTek AVITA aparatom obavlja se bez anestezije jer je brz, neinvazivan i bezbolan. Masaža problematičnih delova tela specijalnom titanijumskom ultrazvučnom glavom postepeno “skida centimetre” u obimu kukova, butina, bokova (takozvanog jahačkog sedla), nadlaktice… Jedinstvena TFR metoda BeautyTek AVITA omogućava selektivno uklanjanje neželjenih masnih naslaga. Ultrazvučna glava bira i uništava samo masne ćelije na dubini od 15 do 20 mm, ostavljajući okolno tkivo netaknuto. U zavisnosti od reakcije tela, smanjenje obima tretirane površine primetno je već posle prvog tretmana. Nakon serije od četiri do šest tretmana, postiže se željeni efekat. Posebno je pogodno to što klijent odmah može da nastavi sa svakodnevnim životnim aktivnostima.

 

Izvucite maksimum

Kombinacija sa limfnom drenažom Povećajte fizičku aktivnost i unos tečnosti – tako ćete ubrzati proces sagorevanja oslobođenih masti. Da biste postigli još bolje rezultate, kombinujte BeautyTek AVITA tretman sa limfnom drenažom.

 

lepota i zdravlje masne naslage tretman uklanjanje


BeautyTek AVITA aparat

Princip rada BeautyTek AVITA aparata podrazumeva kombinovanje multifrekfencionog (višetalasnog) i pulsnog ultrazvuka. Tokom tretmana stvara se kavitacioni zvuk koji u masnim ćelijama formira mikrovezikule (vazdušne balončiće) i dovodi do pucanja i razgradnje membrane masne ćelije. Uz pomoć limfne cirkulacije oslobođene masti delimično se izbacuju iz organizma, a delom se koriste kao energija u svakodnevnim metaboličkim procesima sagorevanja masnoća. BeautyTek AVITA aparat idealna je pomoć plastičnim hirurzima prilikom liposukcije.

 

INFO: Salon “Dermomedica”, Krunska 40/I, Beograd

Generalni zastupnik za Srbiju, Bosnu, Crnu Goru, Makedoniju i Hrvatsku MA-VIBE d.o.o.

Krunska 40/I 11000 Beograd +381 11 303 7473

 

 

Tagovi: