Što veće, to bolje? Lifting GRUDI bez operacije

by | mart 31, 2010

Žene više ne moraju da prolaze kroz bolne i opasne estetske operacije kako bi dobile grudi koje su oduvek želele, jer postoji tretman botoksom!


Članak se nastavlja posle reklama

Lifting grudi bez operacijeBritanska klinika Transform Clinic nudi rešenje 21. veka za žene koje su očajne zbog izgleda svojih grudi – tretman botoksom za grudi, koji se zove Breastox.

 

Nakon samo 30 minuta, 12 injekcija botoksa i 500 funti, vaše grudi mogu da prkose gravitaciji i izgledaju kao nekada. Posle mazanja grudi kremom koja sadrži anestetik, daje se 12 injekcija botoksa u grudni mišić. Rezultat je glatka i zategnuta koža nekada opuštenih grudi, a jednako kao i kod „običnog“ botoksa, postupak treba da se ponovi posle šest meseci.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Grudi možete očvrsnuti i prirodnim putem.. L&Z vam predlaže:

Članak se nastavlja posle reklama


Led
Istopite kockice leda i pomešajte ih sa ekstraktom indijskog kestena, koji zajedno podstiču bolju cirkulaciju. Ovom smesom svakodnevno mažite grudi. Deo između grudi zaobiđite, da hladnoća ne bi otežala disanje.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Vežbe
Tačno je da grudi nemaju mišiće, ali pritiskanje dlana o dlan tačno ispred grudnog koša, odlična je vežba za mišić na koji se grudi naslanjaju. Isto tako, treba da izvodite vežbe za uspravno držanje koje sprečavaju pogrbljenost i uvlačenje grudnog koša.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Masaža
Jednom nedeljno masirajte grudi uljem za masažu ili posebnim sredstvom za učvršćivanje. Dlanovima izvodite nežne pokrete u obliku slova „X“. Prelazite i duž pazuha, pa sve do vrata. Ponavljajte ove vežbe bar 30 puta.

Tagovi: