Otkrivamo kako je izgledalo snimanje naslovnice majskog izdanja “Lepote i zdravlja” s Marijom Karan!

Saznajte kakva je bila atmosfera na setu tokom snimanja naslovnice majskog broja “Lepote i zdravlja” sa predivnom – i savršeno fit! – Marijom Karan.

by | 19 aprila, 2021

Ostalo je još svega nekoliko dana do izlaska iz štampe majskog broja magazina “Lepota i zdravlje”. A to znači da je pravo vreme da otkrijemo – naslovnicu “nosi” glumica Marija Karan, koja nas je potpuno očarala svojom harmizmom, ali i posvećenošću zdravijem stilu života koji se, definitivno, odražava i na njenom izgledu.

Snimanje naslovnice majskog broja „L&Z“

Marija Karan (38) nikada nije bila od onih ličnosti koje su neprekidno u žiži javnosti. Otkako se odselila u Los Anđeles, u kojem je zasnovala porodicu, još manje smo znali o njoj. Kada smo čuli da snima veliki projekat u rodnom gradu, poželeli smo da saznamo i nešto više o seriji koja će, inače, okupiti čitavu plejadu izvrsnih glumaca, ali i o tome šta joj je privatno u planu.

Glumica koju odlikuje velika profesionalnost opčinila nas je zaraznim smehom i sjajnom pozitivnom energijom koju je tokom snimanja uspela da prenese na sve članove ekipe. A ekipu su, uz našu urednicu tema i mode Nadeždu Jokić, koja je zaslužna za intervju, činili: fotograf Miloš Nadaždin, stilistkinja i organizatorka Vesna Stanković, šminker Dušan Rajković, frizer Bojan Nastasić i autor videa, koji možete pogledati ispod, Jakov Simović.

Kada smo Mariju pitali kakva je kad se isključe kamere, odgovorila nam je kroz osmeh da je tiha, a zatim je ozbiljnim tonom dodala:

Uvek sam posvećena, prisutna i fokusirana na prave vrednosti i prave ljude. Marija koja deli sebe i svoje vreme s onima koje voli.

Detalje sa samog snimanja pogledajte u videu ispod, a intervju i fotografije vas čekaju u majskom izdanju “Lepote i zdravlja” koje je u prodaji od 20. aprila.

Kako je izgledalo snimanje naslovnice, pogledajte u videu u nastavku!

lepotaizdravlje.rsLepota i zdravlje