Otkrivamo kako je izgledalo snimanje naslovnice jubilarnog izdanja magazina “Lepota i zdravlje” sa Vanjom Nenadić

by | mart 19, 2021

Dan pre izlaska iz štampe jubilarnog izdanja magazina “Lepota i zdravlje” (20.3.) otkrivamo detalje sa snimanja naslovnice. Uživajte!

U želji da, uprkos trenutnoj situaciji, kreiramo rođendansku atmosferu i obeležimo 20 godina otkako je magazin “Lepota i zdravlje” prvi put izašao iz štampe, u pomoć smo pozvali pozorišnu, filmsku i TV glumicu Vanju Nenadić.

Povoda za to bilo je nekoliko. Vanja je upravo ostvarila zapaženu ulogu Anje u hit seriji “Tajne vinove loze”. Uz to, želja nam je bila da zajedno istaknemo važnost svih tema kojima se “Lepota i zdravlje” bavi već 20 godina i da naglasimo da nikada nije prerano (bez obzira na to u kojim ste godinama!) da se briga o sebi stavi na prvo mesto!

Po prirodi vrlo optimističnog duha i zaraznog smeha, Vanja je na snimanju rođendanske naslovnice našeg magazina bila najveći emiter pozitivne energije. Uz balone i slavljeničku atmosferu, prisetila se svog upoznavanja sa prvim ženskim lajfstajl magazinima u našoj zemlji.

Vaš časopis sam počela da kupujem u srednjoj školi i oduvek sam smatrala da se od ostalih izdvaja kvalitetnim sadržajem i rubrikama sa stručnim sagovornicima, iz kojih
sam mnogo naučila, ali i rešila neke svoje konkretne zdravstvene
probleme”, bilo je prvo što nam je rekla. – Baš iz vašeg magazina saznala sam da je moj dermatitis godinama pogrešno tretiran, jer nije bio tačno dijagnostikovan. Zaista sam ponosna što učestvujem u kreiranju ovog rođendanskog broja. Želim vam još
mnogo uspešnih godina, kao i korisnih ženskih tema. Nastavite da budete najbolji ženski magazin!”, poželela nam je Vanja, koja nas je osvojila profesionalizmom koji je pokazala na setu.

Kompletan intervju sa Vanjom, kao i fotografije koje su nastale na setu, potražite od sutra u jubilarnom, 240. izdanju magazina “Lepota i zdravlje”.

A mi moramo da pomenemo još i našu fantastičnu ekipu, bez koje ova naslovnica ne bi izgledala ovako elegantno i upečatljivo: Iza kamere fotoaparata bio je Mirko Tabašević. Stajlinge je pripremila i sve organizovala Vesna Stanković. Nadežda Jokić snimila je i zapisala razgovor. Za frizuru je bila zadužena Đurđica Ivanović Đuka, a za mejkap Željka Janković. Torta nam je stigla pravo iz “Zdrawo slatko”, baloni iz studija “Jana Flowercouture”, dok je za fantastični buket zaslužna cvećara “Cvetologija”!

lepotaizdravlje.rs