#motivacija: Selena Gomez pokazala kako trenira

Ovaj trening je nas totalno motivisao, a vas?

by | jul 7, 2021

Selena Gomez već godinama otvoreno govori o različitim aspektima svog  zdravstvenog puta, od body shaminga i dijagnoze lupusa do transplantacije bubrega i dijalize.

Pročitajte i… #bodyshaming: Zvezde koje su se javno suprotstavile

Njen najnoviji video, koji je objavila na društvenim mrežama, otkrio nam je i Seleninu rutinu vežbanja. Verujte nam na reč, bićete srećni kada shvatite da možete da se poistovetite s njom!

Selena Gomez je, naime, na TikToku objavila video neverovatno teškog treninga s opisom koji sugeriše da je strašno oznojana – a i vama će se oznojati čelo samo kad ga pogledate.

Fitnes rutina Selene Gomez

Na snimku možete videti Selenu u nečijoj garaži kako izvodi raznovrsne kardiovežbe za celo telo koristeći tegove, uključujući sumo čučnjeve i stojeće vežbe za abdomen. Zatim kreće u ciljani rad gluteusa, uključujući vatrogasne hidrante, dizanje nogu i podizanje kukova. Konačno, završava svoj trening potpomognutim istezanjem.

Na kraju vidite kako Sel briše znoj s lica peškirom s zadovoljnim, a opet iscrpljenim izrazom lica, što nas je odmah nateralo na aktivnost.

@selenagomezFeeling great…but also 😅♬ swing lynn – ✮❦lovdfilmz❦✮⋆

Mislimo da je sjajno što zvezda poput Gomez pokazuje kako se znoji na treningu, a ne samo rezultat kasnije, koji često podstiče nesigurne mlade osobe na loš stav prema ishrani i svom telu. Vežbanje je mnogo više od “after” fotografije, a osim fizičkog, pomaže i održavanju zdravlja psihe.

Inače, Selenin bjuti brend „Rare Beauty“, koji je održiv i cilj mu je da sruši nerealistične standarde lepote, bez skrivanja onoga što nas čini jedinstvenima, nedavno se proširio s američkog na globalno tržište. Osim naglaska na fizičku lepotu i individualnost, Selenina bjuti linija donira deo prodaje za inicijative koje poboljšavaju mentalno zdravlje. Vrlo pohvalno!

Tekst je originalno objavljen na ljepotaizdravlje.hr

www.ljepotaizdravlje.hr Emma McIntyre / Staff/Getty Entertainment