5 tajni mršavljenja koje koriste manekenke: Jednostavnije je nego što mislite

by | 11 septembra, 2023
tajne mršavljenja manekenki

Ono što sve želimo da znamo jeste koje su tajne mršavljenja manekenki. Ove dame uvek imaju savršenu liniju, a saznajte u tekstu i kako im to polazi za rukom.

Koje su tajne mršavljenja manekenki?

Modeli, balerine i stjuardese moraju da održavaju svoju figuru ceo život kako bi mogle da grade karijeru u oblasti koju su odabrale. Najčešće je ishrana supermodela ograničena kalorijama u neuravnotežena u količini vitamina i mikroelemenata, pa ih stoga ne treba doslovce pratiti. Ali imaju nekoliko trikova u rukavu koje vam mogu pomoći da smršate i mogu smanjiti i vašu kilažu. Važno je da zapamtite da ishrana treba da bude potpuna i nikako ne treba da koristite diuretike i laksative jer to šteti vašem zdravlju.

Medicyst®

Pijte dovoljno vode

Telu je neophodna dovoljna količina tečnosti jer ukoliko je nema dovoljno, koža postaje suva, a bore se rano formiraju. Osim toga, toksini se ne čiste iz tela i pojavljuj use u obliku akni. Sa druge strane, normalizacija pijenja vode poboljšava funkcionisanje bubrega i bešike. Takođe, čaša obične vode pomaže u otupljivanju osećaja gladi.

Tajne mršavljenja supermodela: Uključite voće i povrće u svoju ishranu

Voće i povrće je niskokalorično, bogato vlaknima i vitaminima. To omogućava digestivnom traktu da nesmetano radi, a dobar rad ovog sistema u organizma normalizuje težinu. Dajte blagu prednost salatama začinjenim maslinovim uljem ili varivima.

Proteini su takođe važni

Protein je glavn građevinski materijal u našem telu i od njegove količine zavisi elastičnost kože i sjaj kose. Stoga, proteini moraju da budu prisutni u našoj ishrani. Bolje je dati prednost nemasnom mesu, morskim plodovima i morskoj ribi. Takođe, unosite i dovoljno srednje masnih fermentisanih mlečnih proizvoda. Oni su takođe dobar pomoćnik za pravilan rad digestivnog sistema i pomaže u otklanjanju zatvora.

Tajne mršavljenja manekenki: Ne zaboravite na masti

Da, verovatno ne biste pomislili da su masti i manekenke u bilo kakvoj vezi, ali vitamini A i E su rastvorljivi u masti, a oni takođe imaju pozitivan efekat na kožu i kosu. Zbog toga obavezno unosite hranu koja sadrži biljna ulja, a masno meso zamenite morskom ribom koja je bogata Omega-3 masnim kiselinama. One su organizmu neophodne za normano funkcionisanje nervnog i imunološkog sistema, poboljšanje elastičnosti krvnih sudova i još mnogo toga.

Izbegavajte da imate mnogo malih obroka

Često jedenje u malim količinama je direktan put do insulinske rezistencije. Trudite se da imate dobre obroke, dok za užinu možete odabrati jabuku ili neko drugo voće.

Dakle, uopšte ne morate da budete supermodel da biste imali savršenu figuru. Naravno, ako je to ono što želite samo napred. U svakom slučaju, ove tajne mršavljenja supermodela će vam dobro doći da dobijete figuru o kakvoj ste uvek sanjali.

 

Medicyst®

RossHelen/GettyImagesPlus,