Šta o vama govori ono što ste danas obukli? Imamo odgovor!

by | oktobar 19, 2016

„Obuj štike, obuci haljinu, našminkaj se, kosu uredi i izađi u svet.“ E tako, sad ličiš na ženu!

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Priredila: Lidija Grujić, Holistic Life & Business Coach

Članak se nastavlja posle reklama

Da li odeća čini ženu?

Šta vi mislite? Da li vam je neki komad odeće izmamio emociju koje se i sada sećate? Da li vam je napravio da se se osećate zanosno, moćno i lepo? Da li ste se ikada pogledali u ogledalo i upoznali svoju „Lilit“ stranu?

Svaka žena u svom ormanu ima:

Članak se nastavlja posle reklama

Malu crnu haljinu. Eh, koliko je pogleda izmamila ta haljina, koliko je uzdaha napravila, a tek tišinu usred rečenice. Must have je upravo ona, kratka, crna a moćna jer ona govori umesto nas. U njoj nas vide mnogo pre no da se pojavimo pred njim, jer ona je poziv za potpuno zavodjenje, za onaj osećaj da se osetimo moćno, neodoljivo i ženstveno..

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Članak se nastavlja posle reklama

Belu prozirnu košulju. Iako skrivena ispod sakoa, ta košulja ima dve poruke. Posao držim u rukama i ja sam dama, strastvena žena. Ta bela košulja prezentuje senzibilitet same žene, moćne, uspešne a nežne. Ona postavlja granicu: „Nemoj ništa pokušavati ako nemaš petlju da idemo do kraja“.

Crnu usku skuknju tik do kolena. U njoj se ističu obline na koje smo ponosne, ona pokazuje usmerenost i otmenost. Njena poruka je „dama sam pre svega“. Korake koje pravite u njoj su sitni usmereni i traju večno jer to je vaš način da vas vide i upamte.

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i… Life coach otkriva kako da ostvarite sve svoje želje!

Članak se nastavlja posle reklama

Crni čipkani veš. Ko je ovde gospodarica sveta? Pa naravno mi žene! To je naš zadatak da se potsetimo i da delujemo, jer mi žene pokrećemo svet. Crni čipkani veš budi mnogo više no čulo vida, on budi sva čula ali najbitnije je da on budi stras kod muškaraca za koju nije ni znao da je poseduje. Takvu strast on večito pamti, nijedna više mu nije dovoljno dobra, opijen uvek se vraća po još malo strasti i osećaja da je živ.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Štikle od 15cm. Pogled sa visine, čini da se svet i okolina drugačije percipiraju. Tu moć koju osetimo na štiklama hrani naše biće i daje snagu da možemo dalje. Taj osvojeni pogled pravi jasne želje i krči put. Jer retki su muškarci koji će se usuditi da sa takvom ženom ulaze u priču. Štikle odvajaju nezrele od zrelih muškaraca, upravo one koji su potrebni da probude strast i da se bore za osvajanje.

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i… Nije lako, ali je moguće: Poslušajte savete life coach-a i donesite pravu odluku!

Srebrno ogledalce. Jer se ogleda senzualnost, tajnovitost i upućuje na beskrajnu lepotu koju jedna žena poseduje unutar sebe i spolja. Hrabar i častan odvažiće se i krenuti u avanturu razotkrivanje ovakve žene. Ona je njegova muza, ona u njemu budi viteza koji je željan da pruži ljubav svojoj princezi osvajanjem. Ako je istajan ona će mu se predati. To je ona priča čiji kraj se završava, „i živeli su srećno do kraja života“.

Članak se nastavlja posle reklama
Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Crveni ruž. Ne bilo koja nijansa crvene, već ona nijansa koja se pretače iz želim te u želi te sada i ovde. Nju ogleda smirenost iako u njoj je vulkan strasti i požude, to je utisak koji ona ostavlja na prvi pogled. Ali drugi pogled govori o tome kako je on već izabran. Pitanje je milisekunde kada će on pasti, pokloniti se i uzeti je na najprimitivniji način. I dok bude mislio kako je on nju osvojio, ona će se u sebi smešiti. Njena najveća stisfakcija su negove misli on misli…

Da li odeća čini ženu? Ne, ona upotpunjuje nju samu, odeća u njoj budi ono prikriveno, njenu strast! Odeća je aksesoar koji je samo ističe.

Članak se nastavlja posle reklama

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: