Objavljene dobitnice EMS treninga u Trening centru INVICTUS

by | oktobar 10, 2016

Slanjem električnog impulsa iz mozga prema mišiću, dolazi do kontrakcije mišića i telo izvršava određeni pokret. Ako se mišići stimulišu putem elektrostimulacije, ovaj prirodni proces tela biva pojačan. Tako struja postaje pojačivač prirodnog procesa kontrakcije mišića.

3

EMS se može koristiti za trening, rehabilitaciju ili kao sredstvo za ulepšavanje. Impulsi se šalju od strane uređaja i emituju se kroz elektrode, koje su postavljene na sve velike grupe mišića.
Ovo je trening 21. veka.

Efekti EMS treninga:

Stimuliše uklanjanje nagomilanog masnog tkiva
Ubrzava metabolizam
Omogućava jače kontrakcije mišića
Poboljšava cirkulaciju

Foto: Promo

Foto: Promo

Treninzi su bazirani na principu EMS-a (električna stimulacija mišića). Individualno se izvode uz rad sa personalnim trenerom, što nas izdvaja u odnosu na druge tipove treninga. Treninzi su kratki i traju svega 20 minuta. Dovoljna su dva treninga nedeljno da biste za najmanje mesec dana, imali vidljive rezultate koji se manifestuju kroz: gubitak masnih naslaga, povećanje mišićnog tonus, izgradnji mišićne mase, korekciji stava i položaja leđa, uklanjanje celulita itd.

Nekoliko programa Vam je na raspolaganju:

Foto: Promo

Foto: Promo

Smanjenje procenta telesne masti
Mršavljenje
Uklanjanje celulita
Povećanje mišićne mase
Fino oblikovanje – definicija mišića
Relaksacija i eliminacija bolova i ukočenosti
Eliminacija toksina
Limfna drenaža

Foto: Promo

Foto: Promo

Treninzi u okviru centra Invictus prilagođavaju se svakom korisniku u zavisnosti od njegovih potreba, godina, zdravstvenog stanja i nivoa fizičke pripremljenosti.

Srećne dobitnice besplatnog mesečnog treninga u centru Invictus:

Ivana Morosev
Svetlana Maletić
Milana Jelovac

Tagovi: