Terapija eteričnim uljima sprečava i leči rak?!

by | februar 3, 2016

Dr Robert O. Beker je rekao da električna frekvencija ljudskog tela govori mnogo o zdravlju te osobe. Čak je i Nikola Tesla govorio da bismo, ako bismo uspeli da eliminišemo uticaj spoljnih frekvencija na naš organizam, postali otporniji na bolesti.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Čak i naučnici danas priznaju da eterična ulja poseduju neverovatnu moć za zaustavljanje raka.

Naime, zdravo telo ima frekvenciju od 62-78 MHz, a razboljevanje počinje na 58 MHz. Tokom testiranja frekvencije tela i frekvencije eteričnih ulja, otkriveno je da šolja kafe smanjuje frekvenciju osobe sa 66 MHz na 58 MHz za samo tri sekunde. Potrebno je tri dana da se frekvencija vrati u normalu.

Pročitajte i… 10 namirnica koje mogu da izazovu rak

Druge studije su pokazale da negativne misli smanjuju frekvenciju u proseku za 12 MHz. Pozitivne misli podižu frekvenciju u proseku za 10 MHz.

Proučavanjem najpopularnijih eteričnih ulja današnjice, kao što su nana, đumbir, limun, grejpfrut, jasmin, lavanda, kamilica, timijan, ruža i cimet, naučnici su otkrili da ona mogu da se izbore protiv raka.

Na koji način se eterična ulja bore protiv raka pogledajte na sledećim stranama… 

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Naučnici su testirali antibakterijska svojstva i toksikologiju protiv ćelija raka kod ljudi. Brus Tainio sa Univerziteta Istočni Vašington je razvio uređaj za praćenje frekvencije koji prati frekvencije eteričnih ulja i njihov efekat na frekvenciju ljudi.

„Rak nastaje kada dođe do poremećaja DNK koda u jezgru ćelije“, rekao je imunolog Mahmud Suhail. On je naveo da neka eterična ulja mogu da sprovedu resetovanje DNK koda.

Pročitajte i… Namirnice koje sprečavaju pojavu i razvoj raka

Ima jako puno eteričnih ulja u slobodnoj prodaji, ali mnoga od njih su lošeg kvaliteta i sintetičke proizvodnje. Pozitivan efekat na zdravlje imaju samo etarska ulja koja su napravljena 100% prirodnim putem.

Dr Robert O. Beker je rekao da električna frekvencija ljudskog tela govori mnogo o zdravlju te osobe. Čak je i Nikola Tesla govorio da bismo, ako bismo uspeli da eliminišemo uticaj spoljnih frekvencija na naš organizam, postali otporniji na bolesti.

Dr Oto Varburg dobio je Nobelovu nagradu za otkriće da ćelije ljudi imaju električni napon.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Činjenica je da neke frekvencije mogu sprečiti razvoj bolesti, a da neke mogu i da ih unište. Supstance na većoj frekvenciji će uništiti bolesti na nižoj frekvenciji.

Treba napomenuti da se frekvencije terapeutskih etarskih ulja kreću od 52 do 320 MHz. Naučnici tvrde da eterična ulja cimeta, timijana, kamilice i jasmina mogu uništiti između 93% i 97% ćelija raka dojke.

Pročitajte i… Heljda u borbi protiv raka! + recept delotvornog napitka

Eterično ulje kamilice ima moćna antioksidativna svojstva, jača čak i od antioksidativnih svojstava lavande, timijana, ruzmarina, žalfije i nane.

Još jedno moćno etarsko ulje jeste eterično ulje tamjana.

Ono efikasno uništava ćelije raka jer sadrži monoterpene, jedinjenja koja ubijaju ćelije raka na početku njihovog razvoja, sprečavajući njihovo napredovanje. Dr Suhail navodi da ima najmanje 17 aktivnih agenasa u eteričnom ulju tamjana.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Jedna žena iz Long Biča izjavila je kako je njenom mužu ostalo šest meseci života. Ona je potom nabavila 100% prirodno eterično ulje tamjana i mazala mu ga na delu stomaka iznad jetre i malo pod jezik svakog dana.

Kada su sledeći put otišli kod lekara, saznali su da se tumor čudotvorno smanjio. Za nekoliko meseci se tumor toliko smanjio da je lekar pristao da ga hirurški odstrani. Čovek je danas živ i zdrav i uživa zajedno sa svojom porodicom.

Petogodišnja devojčica sa tumorom mozga je primenjivala ulje tamjana i ulje sandalovine i potpuno se izlečila.

Pročitajte i… Doručak koji topi kilograme i sprečava rak debelog creva

Žena po imenu Džeki Hogan je imala rak bešike i izlečila se pomoću eteričnog ulja tamjana. Druga žena je izlečila rak pluća. Treća žena je izlečila degeneraciju koštane srži i policitemiju.

Eterična ulja takođe mogu da pomognu u lečenju raka dojke, materice, leukemije, raka grla, pankreasa, prostate, kao i raka kože.

Tagovi: