Urinarna infekcija može da se leči prirodnim antibiotikom

by | mart 5, 2015

Dosadne i bolne urinarne infekcije najčešće izaziva bakterija ešerihija koli. Pored medikamenata pomenute infekcije efektno mogu da se leče i prirodnim lekovima.

Lekovito bilje efikasno može da pomogne kad vas muče bolne urinarne infekcije, kad stalno osećate potrebu da mokrite, kad osećate bol u donjem delu stomaka i kad vam pritisak pravi problem dok hodate. Pomenute tegobe najčešće izaziva bakterija ešerihija koli.

Kako biste rešili pomenute probleme i kako bi urinarna infekcija bila izlečena bez upotrebe lekova, predlažemo vam provereni prirodni lek. Neki prirodni antibiotici odlično će vam pomoći u prevazilaženju problema.

Kako se priprema prirodni antibiotik

Antibakterijska i antivirusna dejstva dole navedenih sastojaka efikasno uništavaju najupornije bakterije ešerihije koli.

Potrebni sastojci:
250 g korena peršuna
250 g limuna sa korom
250 g meda
2 dcl maslinovog ulja

Priprema:
Koren peršuna i limun sa korom treba sitno iseckati, a zatim sve sastojke, uključujući med i maslinovo ulje, sjedniti u blenderu.
Kašastu masu koju treba čuvati u frižideru. Ujutro, pre doručka i kafe, pojesti jednu kafenu kašičicu. Kad pojete sadržaj teglice, trebalo bi da je bakterija nestala iz vašeg urinarnog trakta.

Med za ovaj recept nabavite kod proverenog pčelara. Limun pre upotrebe držite u hladnoj vodi pomešanoj sa sodom bikarboom sat vremena – na taj način će se uništiti pesticidi koji su naneti prskanjem limuna dok je još bio na stablu.

Tagovi: