Urinarna infekcija može da se leči prirodnim antibiotikom

by | mart 5, 2015

Dosadne i bolne urinarne infekcije najčešće izaziva bakterija ešerihija koli. Pored medikamenata pomenute infekcije efektno mogu da se leče i prirodnim lekovima.

Lekovito bilje efikasno može da pomogne kad vas muče bolne urinarne infekcije, kad stalno osećate potrebu da mokrite, kad osećate bol u donjem delu stomaka i kad vam pritisak pravi problem dok hodate. Pomenute tegobe najčešće izaziva bakterija ešerihija koli.

Članak se nastavlja posle reklama

Kako biste rešili pomenute probleme i kako bi urinarna infekcija bila izlečena bez upotrebe lekova, predlažemo vam provereni prirodni lek. Neki prirodni antibiotici odlično će vam pomoći u prevazilaženju problema.

Kako se priprema prirodni antibiotik

Antibakterijska i antivirusna dejstva dole navedenih sastojaka efikasno uništavaju najupornije bakterije ešerihije koli.

Članak se nastavlja posle reklama

Potrebni sastojci:
250 g korena peršuna
250 g limuna sa korom
250 g meda
2 dcl maslinovog ulja

Priprema:
Koren peršuna i limun sa korom treba sitno iseckati, a zatim sve sastojke, uključujući med i maslinovo ulje, sjedniti u blenderu.
Kašastu masu koju treba čuvati u frižideru. Ujutro, pre doručka i kafe, pojesti jednu kafenu kašičicu. Kad pojete sadržaj teglice, trebalo bi da je bakterija nestala iz vašeg urinarnog trakta.

Članak se nastavlja posle reklama

Med za ovaj recept nabavite kod proverenog pčelara. Limun pre upotrebe držite u hladnoj vodi pomešanoj sa sodom bikarboom sat vremena – na taj način će se uništiti pesticidi koji su naneti prskanjem limuna dok je još bio na stablu.

Tagovi: