Da li mu se sviđaš?

by | april 10, 2014

Skoro sasvim je izvesno da je odgovor: DA

dobar_lik

Evo jednog od redovnijih pitanja koje stiže na adresu Dobrog Lika. Uvek se trgnem kad primetim da sam o sebi govorio u trećem licu. Pitanje glasi: Kako da znam da li se sviđam momku?

Ovo je složeno pitanje i ne može se dati jednostavan odgovor, ali da pokušamo ipak.

Prvo da primetim da se mora u obzir uzeti uzrast. Ja sam, u nežnim detinjim godinama, svoju naklonost prema devojčicama iskazivao tako što sam se prema njima ponašao kao kreten. Sad kad ovo pročitam, vidim da se stvari nisu mnogo promenile…

Ali, to kretenstvo je bilo previše napadno i očigledno i, navažnije, nije donosilo nikakve rezultate. Osim ukora. Kasnije sam promenio pristup i taktiku ali čini mi se da su indikatori moje naklonosti ostali isti.

A to su: Trud da nekom privučem pažnju i da dobijem priliku da se pokažem. Korišćenje svake šanse za fizički kontakt. Da imam kosu, verovatno bih se igramo njom dok komuniciram sa poželjnom.

Pa, prilično sam klasičan. Mislim da se ovo odnosi na svakog muškarca. Ako se, što kažu mladi, iscimao da produži vreme provedeno sa tobom, u bilo kom svojstvu, onda mu se sviđaš.

Ne znam koliko i šta tačno namerava sa tobom ali, privlačnost je tu.

Srećno!

Tagovi: