E svašta…

by | mart 6, 2014

Konačno mogu da upotrebim te izraze za matorce

dobar_likŠto više posmatram mlade, shvatam da sam mator. Oduvek sam i bio mator. Pavle Vujisić je za sebe govorio da je rođen mator… Sa čime bi se skoro svako i složio.

Sve me češće i u širem luku zaobilaze trendovi. I muzički i filmski. Nisam u toku sa omladinom pa to ti je! Ni ne trudim se nešto ali ipak, primećujem da se udaljavam već prilično beznadežno. Nećemo se više ni ukačiti, po svemu sudeći.

Žensku modu sam, ako ne razumevao a ono bar prihvatao i nisam se aktivno borio protiv njenih diktata. Tu i tamo bih graknuo ako bi nešto baš radikalno narušio moju viziju ženstvenosti (do smrti ću se boriti protivu kratke kose u ljudskih ženki!) ali to bi bilo to…

Istrpeo sam baletanke, Uggs (skraćeno od Uggggly, valjda?) čizme i svašta još. E, juče sam video nešto što ne može! Ne može! Ukrašavanje usana nekim fejk dragim kamenjem. Video sam da se to stavlja na nokte i tu je već nešto u meni počelo da se buni ali sam sačekao da ludilo metastazira. I eto!

Lepa cura a izgleda kao da je fasovala najgori oblik herpesa, pojačan aftama i žvalama koje je neki pokvarenjak poprskao svetlucavim autolakom i u sve te kraste ugradio LED diode, za slučaj da neko iz susednog bloka nije primetio.

Grozno izgleda. Poželeo sam da dva puta operem ruke i to samo posle gledanja. Dirao nisam i ne želim. Mislio sam da je onaj luksuzni karijes koji je bio moderan pre dva proleća najdalje što se u odvratnom može otići ali trebalo je da znam da, dok ja spavam, neki mrzitelj žena smišlja kako još da se nasprda sa njima. A one to još i da plate!

Tagovi: