Crni odevni i beauty predmeti koje svaka žena treba da ima

by | decembar 12, 2012

Crni odevni predmeti jednostavno su nezamenljivi odevni predmeti. Za klasičnu odeću uvek vredi izdvojiti novac. Pogledajte kojih to pet crnih klasičnih odevnih predmeta svaka žena treba da ima.

Crni bodi – Bilo da je onas sa dugim, kratkim ili bez rukava, najvažnije je da vam savršeno pristaje. Budući da se može kombinovati sa svim, uz crni bodi ćete za samo nekoliko minuta imati savršenu odevnu kombinaciju.

Crni sako – Odličan izbor za sve prilike. I najobičnijoj kombinaciji daje prefinjen i elegantan izgled.

Crna suknja – Crna suknja do kolena je komad garderobe koji svaka žena treba da ima u svom ormaru. Najbolji izbor je „pencil“ suknja jer nije previše kratka, a na pravi način ističe žensko telo.

Mala crna haljina – Nezaobilazna mala crna haljina je odlična alternativa ukoliko želite da izgledate elegantno, a nemate puno vremena za sređivanje. Ako ne volite jednostavan look, crnu haljinu uvek možete osvežiti kaišem, brošem ili nekom upadljivom ogrlicom.

Crne štikle – Visoke potpetice svakoj ženi naglašavaju ženstvenost i seksepil, a crne potpetice su pravi izbor jer ćete ih najlakše ukombinovati s nečim.

Kada su u pitanju beauty proizvodi, apsolutni must have je crna olovka i crni lak za nokte. Olovka će vam pomoći da se za nekoliko trenutaka pretvorite u seksi zavodnicu, dok će uz crni lak za nokte vaše ruke izgledati negovano i elegantno.

Tagovi: