Dnevni horoskop za 15.03.2012.

by | mart 15, 2012


Ovan (21. 3. – 20. 4.)

Na polju karijere ste postigli vrhunske rezultate, a ujedno sve dobro unovčili. Postoji mogućnost za kapital uveća i preko nasledstva. Pazite šta pred kim pričate jer vam trenutno većina zavidi.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Na poslu nećete dobiti sav novac već samo jedan deo. Nema razloga da budete nervozni. Ostatak ćete dobiti vrlo brzo. U ljubavnom životu je sve kako treba. Samo se prepustite. Zdravlje stabilno.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Raspoloženi ste za druženje više nego pre i jako vam prija da se često viđate sa prijateljima. Ipak, obratite pažnju sa kim se družite. Nisu vam svi pravi prijatelji i uskoro će to izaći na videlo.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Može se dogoditi da na poslu izgubite neke važne papire, ali ćete ih sigurno ubrzo naći. Finansije promenljive. Ako ste u vezi, nećete moći lako da se dogovorite oko novca.

Lav (22. 6. – 23. 8.)

Na poslu stabilno. Postoji mogućnost da krenete na neku vrstu obuke ili kurs zbog posla. Pošto je u pitanju nešto novo za vas, očekujte manje poteškoće u učenju i sporiji napredak.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Trenutno niste sigurni u posao koji nameravate da započnete. U porodici moguće iznenadne neprijatnosti. Nemojte danas ništa odlučivati. Na emotivnom planu ste konačno zadovoljniji.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

Na poslu ste usporili jer nema potrebe da radite mnogo kao do sad. Ukoliko ste u braku, odnos sa partnerom nije zadovoljavajući. Niste dovoljno iskreni jedno prema drugom. Dobro zdravlje.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

Danas ćete posle dužeg vremena imati dovoljno energije. Finansijka situacija je sve bolja. Imate čemu da se nadate. Predstoji vam veći novčani dobitak od člana porodice. Partner će biti mnogo nežan.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Niste gubili nadu i dočekali ste svojih pet minuta. Sada se radujte poslovno-finansijskoj stabilizaciji. Moćićete malo da predahnete i da se posvetite privatnom životu. Sve se namestilo u pravom trenutku.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

U kući će biti napeta atmosfera. Partner će iznenada promeniti raspoloženje i prigovarati, ali ne obraćajte pažnju. Do sutra će se smiriti. Ukoliko niste u braku, dan će vam proći mnogo lepše.

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

Verovatno ste se preforsirali u poslednje vreme pa je došlo do pada imuniteta. Ukoliko budete osetili simptome prehlade ili gripa, odložite sve, pojačajte unos vitamina i odmarajte.

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

Možete biti spokojni. Veći deo finansijskih problema rešavate jako brzo pa ćete biti u mogućnosti da uradite sve kako ste želeli. Do preseljenja neće doći brzo kao što očekujete. Zdravlje stabilno.

Tagovi: