Holivudskim damama plaćaju da nose nakit na crvenom tepihu

by | januar 18, 2013

Otkrivena je mala tajna filmske industrije – holivudske dive dobijaju i po nekoliko stotina hiljada dolara kako bi nosile određeni nakit na crvenom tepihu. Ovu informaciju potvrdio je draguljar koji je želeo da ostane anoniman, piše New York Post.

Skupocene dizajnerske haljine u kojima se pojavljuju na crvenom tepihu, holivudske dame dobijaju besplatno, dok su neke plaćene da nose određeni nakit.

Tako su, na primer, En Hatavej i Dženifer Lorens na nedavnoj dodeli Zlatih globusa nosile dijamante vredne nekoliko miliona dolara.

Lorensova je nosila Chopard nakit od 38-karatnih dijamanata i za jedno veče zaradila 100 000 dolara, dok je Bulgari glumici Džulijan Mur platio pola miliona dolara da bi se ona pojavila s njihovim nakitom.

Izvor je otkrio da je En Hatavej dobila 750 000 dolara od brenda Tiffany & Co. za prošlogodišnju dodelu Oskara, dok je Louis Vuitton odvojio 500 000 dolara za predstojeću dodelu Oskara i Gvinet Paltrou.

Niko ne želi da razgovara o sumama koje dobijaju, kao ni o tome šta dobijaju na poklon„, otkrio je izvor. Glumice su sve ove navode demantovale.

Izvor: New York Post
Foto: Fame Pictures

Tagovi: