KNJIŽARA Delfi: Deca iz Zvečanske na Sajmu sa Vladom Divcem

by | oktobar 28, 2009

Deca iz Doma za srednjoškolsku i studentsku omladinu u Zvečanskoj ulici posetila su štand knjižarskog lanca „Delfi“ na 54. Međunarodnom sajmu knjiga, i tom prilikom im je predsednik Skupštine Grada Aleksandar Antić uručio knjige.

sajam knjiga valde divac


Gost iznenađenja bio je naš proslavljeni sportista, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac, koji je u nebrojenim akcijama do sada pokazao svoju solidarnost sa onima kojima je podrška potrebna. Deca su imala priliku i da se druže sa našim poznatim piscima, među kojima su bili Ljubivoje Ršumović, Ivana Mihić, Ljubica Arsić, Petar Gajević i Uroš Petrović.


„Knjižare ‘Delfi’ razumeju koliko je važno da svi imamo jednake šanse. Našim mladim prijateljima iz Zvečanske danas se prvi put u životu pružila prilika da posete Sajam knjiga, i na to smo jako ponosni“, izjavila je Maja Zelenović, direktorka sektora za PR i BTL ove kuće.


Akciji lanca knjižara „Delfi“ pridružilo se Malo pozorište „Duško Radović“. Upravnica Pozorišta Anja Suša poklonila je deci karte za pozorišne predstave i prigodne poklone povodom šezdesete godišnjice „Radovića“.

 

sajam knjiga valde divac

Tagovi: