Let’s Have Fun Fun: Upoznajte se sa FUNtastičnim majicama Srđana Švelja!

by | jun 11, 2014

Frajle Fun Fun

Fun Fun kolaži nastaju igranjem seckanjem dugi niz godina skupljanih raznoraznih modnih i muzičkih magazine. Deo tih isečenih sličica lepi se, nadopunjuje na neke već postojeće slike i fotografije iz prošlosti (kupljene na Najlon pijaci) a deo ih se spaja u neku novu celinu na belom platnu.

Fun Fun nije produkt foto šopa već ruke, makaza i lepka. Bele majice kao apsolutni trend u modi specijalno su šivene za Fun Fun kolekciju, i to je model koji se savršeno uklapa uz svaki stajling i svaki lifestyle baš kao i crne koje će im se uskoro pridružiti.

Svaka majica ima svoju životnu parolu („Skini majicu obuci kondom“ „Peglaj me bez pritiska“), koja je našivena pozadi i može biti baš deo Vas u zavisnosti koji model odaberete.

Srđan Šveljo veoma je poznat i cenjen u svetu mode jer radi kao urednik lifestyle portala Urbanlook, kao DJ Fanatik, kao modni urednik magazina JOY i stilista. Veliki je ljubitelj i kolekcionar majica ali i kao neko ko je veliki fan Pop Arta i svega što je vezano baš za tu vrstu umetnosti..

Let s Have Fun Fun!

Fun Fun majice mogu se poručiti putem inboxa na FB-u ili kupiti u Supermarket koncept storu. (Uskoro i Hr, CG, Makedonija i BIH). Njih prati i specijalno dizajnirano pakovanje, poklon bedž i kartica za novčanik.

Foto: Milan Stojanović
Style & kolaži na fotografijama : Srdjan Šveljo
Šminka: Gordana Dobanovački
Grafika: Aleksandar Topić
Modeli: Jelena Grubiša, Isidora Klimpf, Filip Aćić (OREA), Luka Rozajac, Albert Topić

Tagovi: