Mapetovci dobili svoju zvezdu na Bulevaru slavnih

by | mart 22, 2012

Slavne lutke, Mapetovci, dobile su svoju zvezdu na Bulevaru slavnih! Svečanoj ceremoniji prisustvovali su Kermit, Mis Pigi, Životinja, Gonzo i ostali razdragani Mapetovci. Tokom svoje dugogodišnje karijere zabavljali su mnoge generacije, stoga je ova zvezda, 2466. na stazi slavnih, itekako zaslužena. Dodeli je prisustvovala i Lisa Henson, kćerka tvorca ovih simpatičnih lutaka, Džima Hensona, kao i predsednik „Walt Disney-ja“, Rič Ros. Svečanost su upotpunili glumci Dani DeVito, Riz Viterspun, slavna Opra Vinfri i mnogi drugi.

„Jako smo srećni što smo danas na holivudskom bulevaru i što ćemo biti u društvu najvećih imena sveta zabave“ – poručio je Kermit, a Mis Pigi je izrazila želju da otpeva nekoliko stihova svake pesme iz svakog mjuzikla.

Mapetovci, koji su se počeli emitirati još 1969.godine, napokon su dobili svoju zvezdu, međutim, oni nisu jedini izmišljeni likovi na stazi slavnih. Svoje zvezde imaju i Duško Dugouško, Miki Maus, Šrek, Godzila, Simpsonovi, Paja Patak, Vini Pu i drugi.

Tagovi: