MIK DŽEGER na mukama: Džordžija šmrče kokain?

by | januar 18, 2010

Dzordzija DzegerNajmlađa ćerka Mika Džegera, Džordžija je burno proslavila 18. rođendan. Fotoreporteri su je uhvatili kako ispred londonskog kluba preuzima paketić čiji je sadržaj ušmrkala.

Džordžija Mej Džeger je proslavila svoj 18. rođendan u društvu sestre i prijatelja, među kojima se našao i Tajron Vud, sin Ronija Vuda.

 

Tinejdžerka koja već radi kao model za „Versace“, „Hudson“ i kozmetiku „Rimmel“ izašla je nešto pre ponoći iz kluba i obavila kratak razgovor mobilnim telefonom. Uskoro je stigao nepoznat muškarac koji joj je dao paketić.

 

Jedan od svedoka je za „Daily Mail“ je rekao da je Džordžija otvorila paket, ispraznila deo sadržaja na desnu ruku pa ga prstima prinela nosu i ušmrkala.

 

Tokom večeri je jedan mladić sa kojim je razgovarala tražio od Džordžije broj telefona, ali se njenom prijatelju Tajronu to nije svidelo pa je odlučio da se fizički obračuna sa napasnikom. Razdvojila ih je Lizi Džeger, starija Džordžijina sestra.

 

Uprkos starim optužbama za zlouporabu droga, Mik Džeger (66) već dugo živi „čistim“ životom. Bio je besan kad se njegova najstarija ćerka Džejd 1988. godine našla na sudu zbog konzumacije kokaina sa dečkom džošom Estorom.

 

Dzordzija Dzeger

 

tportal.hr

Tagovi: