MIRKA VASILJEVIĆ u vezi sa sinom Duleta Savića

by | januar 19, 2010

Popularna glumica, 19-godišnja Mirka Vasiljević poslednjih nekoliko meseci je u vezi sa sinom Dušana Savića, 20-godišnjim Vujadinom Savićem, fudbalerom mlade reprezentacije Srbije i odbrambenim igračem Crvene zvezde.

Vujadin Savic i Mirka Vasiljevic

Njihova veza je otkrivena pre nekoliko dana kada se mladi par, držeći se za ruke, prošetao u tržnom centru „Ušće“, što je uslikao i fotoreporter magazina „Glorija“. Mirka i Vujadin nisu krili da ih veže nešto više od prijateljstva, i naočigled svih su razmenjivali nežnosti. Osim što su mladi i uspešni, Mirku i Vujadina veže i ljubav prema Crvenoj zvezdi, te se sluti da su se oni upravo tako i upoznali. Mirka je, naime, članica Kluba poznatih navijača Zvezde, i prati većinu utakmica ovoga tima.

 

Mirka je nekoliko puta u javnosti otkrivala kakva je u ljubavi.

– Kada volim, ja volim u potpunosti i bezrezervno. Takva sam i u prijateljstvu, svima se dajem koliko god mogu. Trudim se da ljudi u mojoj okolini ne trpe teret moje popularnosti, i to je glavni razlog zbog koga nikada neću pričati o tome da li imam dečka, da li sam raskinula i kako se on zove – pričala je Mirka.

Tagovi: