Omotajte se kožom

by | avgust 13, 2010

Drage moje,
Nadam se da ste mi dobro i zdravo i da uživate u ovim lepim letnjim danima, nadam se da ste uspele da odete i malo do mora, malo da se osunčate i nabacite lepu bojicu 🙂
Ove nedelje gledamo šta je u trendu, šta ima novo u svetu mode i još mnogo toga.
Do sedećeg puta ostanite mi lepe i zdrave,
Emina

Svilena bluza
Nežne svilene bluze svoj pravi bum doživeće na jesen, zato su već letnji dani idealni za investiranje u pravu bluzu. Na jesen ćete preko nje jedostavno obući dugi tanak kardigan i nositi je još dugo.

 

„Skinny“ kaiš… omotajte se kožom
Već nekoliko sezona struk se naglašava kaišem, ali ovog leta debele i upadljive kaiševe za struk guramo u dno svog ormara, a vadimo tanke, damske, uske – „skinny belts“! Mark Jakobs, Mejson Martin Margijela, Rolan Mure, Majkl Kors samo su neki od dizajnera koji su vratili tanke kaiševe u modu, a ovaj stari/novi modni trend zaživeo je brzo i na ulicama.

 

Kais

 

Poželjniji nego ikad
Luksuzna modna kuća „Hermes“ ide putevima britanskih kolega, tačnije „Barberija“. Nakon „Barberijeve“ kampanje, koja je snažno promovisala njihov zaštitni znak – „trenchcoat“, isto je uradio i „Hermes“ sa svojim šalovima.
Kultni modni dodatak, koji obožava i glavna urednica američkog „Voga“ Ana Vintur, započinje novi život kroz niz akcija, među kojima je i veb-sajt posvećen isključivo ovom predmetu.

 

 

TREND: Prava formula ovog leta jeste pokazati noge!
Kad nam je vruće, oblačimo nešto kratko, kraće, najkraće… A kad već oblačimo nešto kratko – neka i to bude sa stilom! Otkako ga je mršava Tvigi uvela na modnu scenu minić je „must have“ komad u ormaru svake modne zaluđenice. Drage dame, zaključak je logičan – ni ovo leto nećete pogrešiti ako nabavite jedan super minić!
IT minić su pravili mnogi svetski dizajneri! „Barberi“, „Versaće“, „Emilio Puki“, Mark Jakobs, Dolče i Gabana samo su neki od njih, pa ovog leta pokažite i svoje noge 😉 .

 

 

 

Crna & ružičasta „sweetheart“ mini haljina – KarmaLoop.com 108 EUR
Zlatne minđuše – Forever 21 3.,80 EUR
Bela, crna, & zlatna „link“ narukvica – Forever 21 7,80 EUR
Lančić – Forever 21 5.80EU
„Čarls Dejvid“ „roze slingback“ Cipele – ShoeSteal.com 75.00 EUR

 

Ponuda nedelje
Ova haljinica perfektna je i za dan i za noć, super izgleda kakogod je i kadgod da je obučete i, što je najbolje, nećete verovati – košta samo 26 evra. Nova ponuda od „Šarlote Rus“, požurite i naručite.

 

 

Poziv svim ljubiteljkama mode!
Ako mislite da imate to što je potrebno za jedan ceo luk koji predstavlja vaš stil – sa komadima odeće od kojih svaki košta manje od 20 evra, želim da se javite! Pošaljite mi svoju fotografiju sa izabranim izgledom i sa cenom svakog komada odeće na vama. Najbolji luk nedelje biće prikazan u mojoj kolumni, kao i na mojoj stranici na „tviteru“ i „fejsbuku“. Najbolji luk biće nagrađen jednim HERMES ŠALOM! Nadam se da ćete biti kreativne i vredne! Očekujem vaše predloge!

 


Pišite i šaljite svoje fotografije sa imenom, adresom i brojem telefona na mail [email protected]

 

 

Tagovi: