Šta vaš omiljeni modni dodatak govori o vama?

by | jul 26, 2014

Znamo da naši astološki znakovi otkrivaju nešto o našoj ličnosti, ali dosta toga o nama se može zaključiti i na osnovu aksesoara i modnih dodataka bez kojih ne izlazimo iz kuće.

tumblr_ma6intSUCf1qmqgfdo1_500

Uvek nosite: veliku torbu
Možda vas prijatelji zezaju zbog vaše ogromne i uvek pretrpane torbe, ali vas to ne dotiče. Zašto? Zato što ste uvek u pokretu i spremni za akciju. Provodite zaposlene dane izvan kuće, a praktična individualka poput vas uvek mora da bude spremna za sve nepredviđene situacije. Nekad ćete možda patiti kad vas zabole leđa jer kao da nosite enciklopedije u torbi, ali kao izviđač, uvek ste spremni i znate da na kraju stvarno ništa ne može da vas iznenadi.

Uvek nosite: Upadljive minđuše
Vi ste neko ko se ne plaši da se uhvati ukoštac s dramom. Minđuše koje odvlače pažnju detalj su za ženu koja se ne boji da hrabro pokaže svoj lični stil. Od klasičnog glamura, do cool i nepredvidljivog, modno ste neustrašivi i ljudi cene to na vama.

Uvek nosite: „mačkaste“ naočare za sunce
Možda romatično razmišljate o prošlosti čiji deo uopšte niste ni bili, ali to vama nije ni važno. Važno je da vam se dopada takav retro stil i cenite unošenje određenog damskog detalja u svakodnevicu. Ženstvenost je vaša glavna karakteristika i ne plašite se da je pokažete.

Uvek nosite: slušalice u ušima
Voleli biste da vaš život ima svoju muzičku podlogu, zar ne? Vi ne samo da volite muziku, već vam je ona neophodna kako biste preživeli dan. Slično tome, okružujete se umetnošću, knjigama i filmovima koji vas inspirišu. Vi ste kreativna žena puna snage i čvrstih stavova i uverenja.

Uvek nosite: lančiće oko vrata
Ako volite tanke lančiće koje obožavate da nosite u većim količinama oko vrata, verovatno pratite najnovija dešavanja u svetu mode. Znate da se nepogrešivi stil krije u najmanjim detaljima, pa ne smatrate da morate da na sva zvona pokažete najnoviji hit na tržištu kako biste dokazali da ste sređeni. Vi ste elegantni i šik, ali nikad to ne biste priznali naglas.

Uvek nosite: otkačenu masku za vaš pametni telefon
Ekcentrični ste i ne plašite se ničega više od toga da vas neko nazove „normalnom“ i jednostavnom. Marširate u svom ritmu i tako se izražavate pred svima i bez ograničenja. Birate odeću, nameštaj, modne detalje i šminku na osnovu toga od čega vam jače zakuca srce, čak i ako će drugi oko vas ostati u čudu.

Uvek nosite: „aviatičarske“ naočare
Vaš moto je da ono što nije slomljeno nema potrebe ni popravljati. Vi se u potpunosti držite klasike, i to je vidljivo na vašem licu, ali i u garderobi. Ali, vi ste istovremeno kraljica elegancije, a tradicija definitivno nije dosadna kad je vi nosite na sebi.

Izvor: Magazin.net.hr

Tagovi: