Narukvice: Što više, to bolje!

by | maj 15, 2012

Ove sezone sve se vrti oko narukvica! Stilisti preporučuju nošenje što više narukvica različitih dezena, oblika, materijala, pa čak i stilova! Iako to mnogi shvataju kao da moraju da stave sve narukvice koje imaju, trebalo bi da pazite da ne preterate. Evo nekoliko saveta za nošenje narukvica.

1. Stilisti predlažu da najpre stavite nekoliko tanjih, metalnih narukvica, a potom da slažete različite narukvice od perlica i potpom uz samu šaku da stavite krupne i debele narukvice.

2. Satovi s definitivno detalj koji možete da uklopite uz puno narukvica, bez obzira da li nosite krupne satove sa debljim kaišem, ili tanke ženske satove. Ovakve kombinacije posebno su pogodne za poslovne stajlinge, kada bi bilo neukusno da se pretera sa nakitom. Najbolje je da sat pozicionirate u sredinu, između narukvica, koje treba da budu od materijala od kojih je i sat napravljen (koža i metal).

3. Ako ne želite da pretrpate ruke različitim narukvicama, dobra osnova za kombinovanje može biti boja. Počnite sa nekoliko narukvica u istoj nijansi, kojima kasnije možete dodavati i druge narukvice u srodnim bojama.

4. Ako vam se čini da druga ruka izgleda prazno, i na nju možete naslagati narukvice, ali pazite da nakit na dve ruke bar stilski bude sličan kako ne biste izgledali rpeviše napadno.

5. Takođe, kada nosite mnogo narukvica na rukama, ne preterujte sa ostatkom nakita – neka sve ostalo bude svedeno i minimalno.

Tagovi: