Revijom Ane Ljubinković otvoren 36. Perwoll Fashion Week

by | oktobar 23, 2014

DJT2655

Svake jeseni u isto vreme Beograđani imaju priliku da uživaju u nedelji posvećenoj diktiranju modnih trendova. Definitivno najsmelija i najkreativnija domaća dizajnerka, Ana Ljubinković, svojom revijom otvorila je 36. po redu Perwoll Fashion Feek i time obeležila deceniju stabilne egzistencije i originalnosti na srpskoj modnoj sceni.

Poznata kao neko ko definitivno ne robuje trendovima i potencijalnim kupcima, Ana je još jednom dokazala da zaista uživa u onome sto radi. U kolekciji za proleće/leto 2015. dominiraju pastelni tonovi u kombinaciji sa hladnim srebrno-sivim nijansama, a žensko telo je i dalje naglašeno, ali u granicama normale. Ako je sudeći po Aninoj reviji, crop top modeli su definitivno i dalje in tako da, ako ih niste nosili do sada, onda je sledeće proleće definitivno vreme za to.

Ovom revijom mlada dizajnerka dokazala je da biti u trendu znači biti svoj kao i da možete biti uspešni ako se držite svoje vizije onoga kako vi doživljavate modu, a ona je sigurno doživljava kao jednu veliku igru bez granica.

U publici su se mogli videti ljubitelji modnih dešavanja: u prvom redu zapazili smo Aninog kolegu, perspektivnog dizajnera Georgea Stylera, fotografa Miloša Nadaždina, te glumicu Lenu Bogdanović i voditeljku Snežanu Dakić.

snezana-dakic

milos-nadazdin

lena-bogdanovic

george-styler

Ako imate izražen jak osećaj za individualnost onda su odevni komadi ove beskrajno talentovane i bajkovite kreatorke definitivno za vas.

Na programu prve večeri bila je i revija poznatog brenda UGG Australia, čije su modele nosili Goca Tržan, njen partner Raša Novaković i kćerka Lena. BROS JEANS iz Novog Pazara je još jedan brend koji je predtavljen beogradskoj modnoj publici prve večeri Perwoll Fashion Weeka.

DJT3385-UGG-Australia

DJT3345-UGG-Australia

Perwoll Fashion Week se ove godine održava u periodu od 22. do 31.  oktobra u beogradskom BelExpo centru.

“Perwoll je brend koji voli modu i prati trendove” .

Autor: Vanja Pantin, Life Content
Foto: Life Content

Tagovi: