Sat za roditeljsku kuću

by | jul 23, 2010

U okviru humanitarne akcije „Sat za roditeljsku kuću“ mnoge poznate ličnosti u ulogama prodavaca u objektima Corner Shopa prikupljali su sredstva za nastavak opremanja Roditeljske kuće pri Institutu za majku i dete „Dr Vukan Čupić“.
 Akciju su organizovali Udruženje roditelja dece obolele od malignih oboljenja Zvončica i Corner Shop , a podržale brojne poznate ličnosti.

Corner Shop

 Beograđane su tako u objektima u Ulici kralja Milana, Svetogorskoj i na Trgu Republike kao prodavci dočekali voditelji TV Pink Vlada Stanojević i Minja Miletić, TV FOX Miljan Milićević i Ivan Tešanović, voditeljke TV Avala i Studija B Marina Kotevski, Slađana Slavković i Ivana Vučićević, stilista Ašok Murti, glumac Slobodan Stefanović .
 Slobodanka Erić iz Udruženja „Zvončica“ kazala je da je udruženje organizovalo akciju kako bi se pomoglo roditeljima koji se osim sa bolešću svoje dece suočavaju i sa drugim problemima kao što je činjenica da se u Roditeljskoj kući „sa 12 apartmana i isto toliko porodica nalazi samo jedna mašina za pranje i sušenje veša“.
„Posle ove akcije Corner Shop će Roditeljskoj kući donirati jednu takvu mašinu koja je preko potrebna“, rekla je Slobodanka Erić.

Corner Shop

Direktor prodaje Corner Shop-a Ivana Solunac zahvalila je poznatim ličnostima koje su se bez razmišljanja odazvale, pozivu i dodala da „samo tako ove akcije mogu postati masovnije i mogu animirati i ostale društveno odgovorne firme da se uključe i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija
„Naše je zadovoljstvo što smo deo ove akcije, jer je to najmanje što možemo  da uradimo kako bismo i deci i njihovim roditeljima koji prolaze kroz težak period lećenja olakšali život“,  kazala je Solunac i dodala da je ova akcija samo prva u nizu, jer Corner Shop planira da ovakve akcije organizuje sve dok se i poslednja stvar neophodna za normalno funkcionisanje kuće ne obezbedi

Corner Shop

Corner Shop

Corner Shop

Tagovi: