Šminker Dragan Vurdelja deo tima čuvenog Toma Forda

by | septembar 16, 2014

Na sinoć održanoj reviji Tom Forda, profesionalni šminker Dragan Vurdelja bio je član odabranog tima koji je određivao make up trendove za predstojeću sezonu proleće/leto 2015. Prema ocenama uglednog svetskog magazina Allure ovi trendovi su odabrani za najseksepilnije na Londonskoj nedelji mode i ove sezone uopšte u svetu.

04 Make up trendovi na reviji Tom Forda u Londonu

Među brojnim zvanicama iz svetskog džet seta našla se i Karin Rotfild, muza Toma Forda i urednica mode magazina Harper’s Bazaar na globalnom nivou, koja je svoja zapažanja o novoj kolekciji i izuzetno atraktivnom stilu šminke podelila sa Vurdeljom.

01 Carine Roitfled, muza Tom Forda i Dragan Vurdelja

Tim pod vođstvom Šarlote Tilburi, uticajne britanske šminkerke, kreirao je retro rock chick stil koji karakteriše nude look kože, na kojoj se skoro ne koristi rumenilo, a akcentom je na očima i maskarom u duplom sloju.

03 Make up trendovi na reviji Tom Forda u Londonu

Dragan Vurdelja se za nepune dve godine svog rada u britanskoj prestonici našao u samom svetskom vrhu kada su profesionalni šminkeri u pitanju a u prilog tome, između ostalih, svedoči saradnja sa modnom dizajnerkom Stelom Mekartni i modnom kućom Burberry.

Ostvario je i saradnju sa brojnim uglednim magazinima kod nas kao i sa američkim magazinom GQ, a učestvovao je u nizu kampanja za čuvene svetske brendove u Parizu i Njujorku. Veliku pažnju posvećuje edukaciji novih talenata kroz svoju akademiju koju je osnovao pre pet godina u Srbiji.

02 Dragan Vurdelja u bekstejdzu revije Tom Forda

Autor: Life Content
Foto: PR

Tagovi: