Test Yourself: Posetite humanitarni modni događaj u Supermarketu

by | novembar 28, 2014

Povodom Svetskog dana borbe protiv HIV-ai AIDS-a, u ponedeljak 1. decembra u 20 sati, Modni svet Srbije u saradnji sa Supermarket Concept Storeom i grupom studenata sa različitih organizacionih i umetničkih fakulteta organizuje humanitarni modni događaj edukativnog karaktera propraćen plesom pod nazivom TEST YOURSELF.

test

Cilj same manifestacije je okupljanje što većeg broja mladih na jednom mestu radi edukacije o prevrenciji i zaštiti od ove opake bolesti.

Na modnoj reviji predstaviće se Villena Viscaria, Tamara Pavićević, Olja Stojanović, Katarina Milojković, Ana Tara Radonjić, Petra Zorica, Zorica Kostić, Marija Poguberova, Nikola Đurić, Bunde Stevanović i dizajnerka nakita Jovana Branić.

Manifestaciji se prudružuje i plesna škola EVOLUTION, TDA crew, krump i b-boy timovi, koji će svojim plesom upotpuniti ovaj događaj.

Na velikom after partyju podrška stiže od DJ-eva DIVOLLY & MARKWARD! Društvo će vam praviti i Red Bull wingsice!

Neke modele će nositi i poznati, poput Jelene Gavrilović, Stefana Kokovića i mngogih drugih. Na samom događaju oprodavaće se odeća i nakit koju će donirati učesnici ovog događaja, a prikupljeni novac bice doniran u programe prevencije.

Tagovi: