U koja tri modna dodatka morate investirati?

by | avgust 5, 2014

Žene znaju da nije potrebno imati toliko odevnih kombinacija koliko modnih dodataka, jer oni ‘podižu’ ili menjaju kompletno naš izgled. Evo koja tri detalja morate imati, jer je reč o klasicima.

Stilistkinje poznatih osoba, Emili Karent i Merit Eliot, tvrde da kad pričamo o modnim dodacima, samo na tri komada treba potrošiti poštene novce, a sa svim ostalim se možete ‘igrati’ i u najjeftinijim varijantama.

1. Klasična crna clutch torbica

Ova elegantna torbica paše uz gotovo sve i savršen je odabir za ozbiljan ručak kao i veče u gradu. Uložite u zgodnu kožnu torbicu, možda sa zanimljivim detaljima i čvrstom ručkom.

black-clutch-purse-3

2. Metalik cipele na petu

Prekrasno dizajnirane cipele na petu, bilo da je reč o sandalama ili klasičnim štiklama, trajaće godinama i moći ćete da ih nosite u različitim prilikama. Nabavite malo matiranu verziju kako biste ih s jednakom lakoćom mogli nositi i na letnju haljinicu i toaletu dostojnu crvenog tepiha.

ZPH361_OUT_LG

3. Klasični bezvremenski sat

Iako smo verovatno u iskušenju da vreme pratimo isključivo na mobilnom telefonu, ,mogo je više ‘cool’ osloniti se na predivan ručni sat kako bi ostali tačni. Srednje veliki metalni sat možete kombiniovati uz sve, dok su satovi s kožnim narukvicama, inspirisani muškim kolekcijama, prilična klasika.

ES3147_4

Izvor: magazin.hr, M. G.
Foto: secretbargains1.blogspot.com

Tagovi: