VIKTORIJA BEKAM mora na operaciju kurjih očiju

by | novembar 28, 2009

Godine hodanja u vrtoglavo visokim štiklama ostavile su traga na stopalima Viktorije Bekam. Kurije oči je stalno bole, ali ona od štikli ne odustaje.

Victoria beckham, viktorija bekam– Mrzim svoja stopala, to je najodvratniji deo mog tela, rekla je nedavno Viktoria Bekam. Osim zbog izgleda, Poš svoja stopala verovatno mrzi i zato što konstantno trpi bolove zbog kurjih očiju. Kako odbija da obuje bilo šta osim cipela sa visokom štiklom, bolovi su još veći.


Kurije oči su, naime, orožnjeni delovi kože na dnu nožnog palca (u njenom slučaju) i ne moraju da bole ako se ostave na miru. Međutim, ukoliko stalno nosite štikle i stranicom cipele sve vreme dodirujete bolno mesto, ono se upali, a vama predstoji agonija. To se događa Viktoriji, ali ona odbija da odmori noge i obuje nešto bez pete. Mrzi baletanke, a ako ipak ode na operaciju, koju joj svi oko nje preporučuju, to znači da ne bi smela da nosi štikle barem dva meseca.


– Operacija je brine jer se boji da joj posle nje štikle više neće tako dobro stajati i da će joj se upropastiti celi izgled. Lekar joj je rekao da ozbiljno razmisli o operaciji ili barem da prestane da nosti štikle na neko vreme kako bi se smirila upala. Nije joj još dugo ostalo da se odluči – rekao je izvor blizak porodici Bekam.

Tagovi: