Žene pričaju o tome kakvi ste u krevetu!

by | novembar 21, 2009

Mislili ste da je vaša draga nevinašce i ni u ludilu ne bi delila svoje seksualne pustolovine s drugima? Razmislite ponovo – jer iza vaših leđa nalazi se tajni svet seksualnih ispovesti i priznanja.

Žene vole da pričaju i nekada ih je teško zaustaviti u tome. Nema onog u čemu uživaju više od razmenjivanja priča, ideja i saveta s prijateljicama pogotovo kada je seks u pitanju. Naravno, nisu sve žene takve, ali većina između 20 i 35 godina jednostavno voli da priča o seksu. Žene će najčešće iznositi detalje o seksu kada je u pitanju neka nova veza ili ako žele na neki način da poboljšaju svoj seksualni život.


Pre nego muškarci počnu da drame i pitaju se šta je njihova draga ispričala prijateljici, neka pomisle da to i nije tako loša vest jer kada su u pitanju seksi ispovesti, žene neće pričati o tome kako ste se napili i zaspali za vreme seksa, već će pričati o novim pozama koje ste isprobali, igračkama, tehnikama, koji je lubrikant bolji… Preostaje nam zaključak da ovakvi razgovori mogu samo pomoći da seks bude bolji.

Tagovi: