Categories Beauty Bag

Eucerin® Hyaluron-Filler CC krema (7 ml)

HF CC mini kremePORTALKAKO DELUJE? Ispunjava čak i najdublje bore, kako spolja tako i iznutra, obezbeđujući koži neophodnu vlažnost. Istovremeno ujednačava ten i ublažava znakove starenja.

U ČEMU JE TAJNA? Ova formulacija kombinuje hijaluronsku kiselinu dugog i kratkog lanca kako bi se delovalo na uzrok pojave bora, dok biološki aktivni glicin saponin potpomaže prirodno postojeću proizvodnju hijaluronske kiseline koja popunjava bore u koži.

ZAŠTO JE VOLIMO? Jer savršeno i trenutno koriguje ten, a pogodna je za sve tipove kože.

 

6 komentara

  1. Zasto je ovo proizvod kojem se uvek rado vraćam? Cesto sam slusala da se koza zasiti i da proizvode za negu treba cesce menjati. Ja samo mogu da kazem da kada god sam to uradila, pokajala sam se jer dobre stvari definitivno ne treba menjati. U ovom slucaju to je Eucerin cc hyaluron filler koji cini da moje lice uvek izgleda besprekorno, blistavo, sveze i da ja ne osećam nikakvu tezinu. Moje lice je ono sto drugi najpre primete, a uz cc kremu mogu samo da primete kvalitet koji nema cenu. Lakoća teksture, gustina koja se prilicno lako razmazuje uz pomoć sundjercića i sta reći sem HVALA, UZIVAM.

  2. Definitivno, moja naredna investicija je originalno pakovanje ove CC kreme. Pravi spas za kožu s nepravilnostima, kao što je moja.

  3. Kod ove CC kreme osvojila me je njena nežna, lako razmaziva tekstura, lagan osećaj po nanošenju na lice i svetla, prirodna nijansa, koja se lepo stapa i u saglasju je sa mojim tenom. Njome postižem izgled kao bez šminke, mogu brzo da je nanesem i spas je za situacije kada nemam vremena za šminkanje, a želim da imam lep i ujednačen ten. Pored toga, znači mi što ima aktivne sastojke koji pomažu u prevenciji znakova starenja, budući da zbog problematične kože sklone nepravilnostima ne mogu dovoljno da se posvetim tom aspektu nege kože lica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA