Categories Vesti

Za ženu blisku prirodi: Novi Oriflame Sublime Nature Tuberose parfem

On će vam omogućiti da doživite onaj savršeni momenat kada se noć i dan sastaju. Baš tada, jedan egzotični, beli cvet po imenu tuberoza ispunjava prirodu najlepšim notama svog mirisa.

Foto: PR

I Nathalie Lorson, svetski poznata kreatorka mirisa, pronašla je inspiraciju u ovom predivnom cvetu na jednom od svojih putovanja u Indiju. Zahvaljujući najsavremenijoj Sublime Co2 tehnologiji stvaranja parfema, uspela je da za Oriflame napravi pravo umetničko delo – Sublime Nature Tuberose parfem. Njegov miris do savršenstva oživljava taj retki trenutak susreta noći i dana, kada miris tuberoze ima posebno opojnu moć i snagu.

Zamislite na trenutak da ste zaista bliski svemu čudesnom što nam priroda nudi. Veličanstvena tuberoza, orošena jutranjom rosom, izlaže svoje latice sunčevoj svetlosti. Zatvorite oči i osetite opojnost i svežinu njenog mirisa. U žurbi savremenog života tragamo za dubljim i smislenijim vezama koje nas ispunjavaju i fizički i emocionalno. Žudimo za osećanjem jedinstva sa prirodom jer se svakodnevno tako retko susrećemo sa njenom lepotom. A Oriflame Sublime Nature Tuberose vratiće vas njoj!

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA