Categories Fitness

L&Z utisci: Šta smo sve naučili na Adidas treningu!

Kada nemate motivaciju da trenirate svaki izgovor vam zvuči smislen i dovoljno ubedljiv da u njega zaista poverujete. Tako većina razmišlja. “Nemam vremena za trening”, “Danas sam baš umorna da bih vežbala” – izgovora miliona, razloga nijedan! Saznali smo da je moguće promeniti to u jednom danu.  U nastavku saznajte kako…

Više od 500 žena vežbalo je ovog vikenda na jednom od besplatnih treninga, organizovanih u Muzeju grada Beograda, u okviru drugog adidas Women Training dana. Čitav program
bio je podeljen u četiri grupe – joga, fitnes, samoodbrana i trčanje. Najviše pažnje nam je privukao Silent Disco Urban Combat (kombinacija borilačkih veština i aerobnog treninga) ali i Stres Relief (oslobađanje od stresa kroz pravilne tehnike udaranja i disanja).

Uprkos lošem vremenu celodnevnim treninzima je prisustvovao imponzatan broj devojaka. Njihova spremnost se jasno videla i na takmičenju u držanju izdržaja, poznatijeg kao planka, gde je učestvovalo više od 50 žena. Imali smo prilike da se oprobamo i na treninzima samoodbrane u okviru kojih se vežba u paru i na taj način se motiviše partner  i bodri. A kada smo dovoljno razmrdali telo i duh, testirali svoju izdržljivost, imali smo prilike čak i da se uplepšamo. Čitav tim šminkera, kao i frizera bili su na raspolaganju učesnicama kako bi srećne, ispunjene, zadovoljne i sa puno samoupouzdanja nastavile da koračaju u susret ostatku dana.

Ponekad je zaista potrebno nešto da nas razmrda, osvesti i motiviše da se prisetimo svih radosti koje smo zapostavili zato što smo imali izgovore.

Nema izgovora! Kreni još danas sa vežbanjem! 

Autor: Tamara Bogunović

Foto: PR

Pročitajte i… Kako jutarnje trčanje učiniti lakšim


Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA