Categories Lice

Šta ne smete zaboraviti u letnjem koferu? + FACEBOOK GIVEAWAY

Brojite dane do odmora. Konačno možete da se “isključite” i pozdravite sa poslovnim mejlovima i gradskom vrevom. No, verujemo da većinu vas pred put muči ista dilema: kako spakovati sve neophodne stvarčice. Kofer vam se čini nedovoljno velik za sve ono što vam je potrebno, a spisak predugačak. Kako bi vam olakšali slatke muke, sastavili smo malu beauty packing listu.

Foto: PR

Krema sa zaštitnim faktorom

Iako je sunce veliki prijatelj kože( obezbeđuje vitamin D, poboljšava raspoloženje i donosi mnoge dobrobiti), sa njim moramo biti oprezni. Ovaj “žuti prijatelj” ponekad može predstavljati i opasnost za kožu. Poznato je koliko je UV zračenje štetno, te nikako (ali nikako!) ne izlazite iz kuće bez zaštitnog sloja na koži, bez obzira na to da li ste se uputili do grada ili plaže. Na početku koristite faktor 50+, a kako se postepeno i sve više budete izlagali suncu, smanjujte i faktor zaštite.

Foto: PR

Antiejdž i na +40
Vrućine i znojenje nisu razlog da se odreknete antiejdž nege. Naprotiv, i tokom letnjeg perioda godine neophodno je da negujete lice laganim fluidima koji će vratiti koži hidrataciju i energiju.
Naš predlog: Nuxellence® Eclat dnevni fluid za mladost i sjaj kože, inovacija iz laboratorije Nuxe. Lagane teksture, s cvetovima lana, đurđica, helitropa, mandarine i klementine savršen je beauty saveznik na visokim temperaturama. (4.602 din.)

Kliknite na sledeću stranicu…

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA