Šta ne smete zaboraviti u letnjem koferu? + FACEBOOK GIVEAWAY

Brojite dane do odmora. Konačno možete da se „isključite“ i pozdravite sa poslovnim mejlovima i gradskom vrevom. No, verujemo da većinu vas pred put muči ista dilema: kako spakovati sve neophodne stvarčice. Kofer vam se čini nedovoljno velik za sve ono što vam je potrebno, a spisak predugačak. Kako bi vam olakšali slatke muke, sastavili smo malu beauty packing listu.

Foto: PR

Krema sa zaštitnim faktorom

Iako je sunce veliki prijatelj kože( obezbeđuje vitamin D, poboljšava raspoloženje i donosi mnoge dobrobiti), sa njim moramo biti oprezni. Ovaj “žuti prijatelj” ponekad može predstavljati i opasnost za kožu. Poznato je koliko je UV zračenje štetno, te nikako (ali nikako!) ne izlazite iz kuće bez zaštitnog sloja na koži, bez obzira na to da li ste se uputili do grada ili plaže. Na početku koristite faktor 50+, a kako se postepeno i sve više budete izlagali suncu, smanjujte i faktor zaštite.

Foto: PR

Antiejdž i na +40
Vrućine i znojenje nisu razlog da se odreknete antiejdž nege. Naprotiv, i tokom letnjeg perioda godine neophodno je da negujete lice laganim fluidima koji će vratiti koži hidrataciju i energiju.
Naš predlog: Nuxellence® Eclat dnevni fluid za mladost i sjaj kože, inovacija iz laboratorije Nuxe. Lagane teksture, s cvetovima lana, đurđica, helitropa, mandarine i klementine savršen je beauty saveznik na visokim temperaturama. (4.602 din.)

Kliknite na sledeću stranicu…

Foto: PR

Lagani mejkap
Dakle, letnji antiejdž je obavezan, ali mejkap može da izostane, posebno ukoliko smo na odmoru. No, ukoliko vam je ten problematičan, lagana podloge tokom večernjih letnjih izlazaka ili dugih šetnji uz obalu dobro će vam doći.
Naš predlog: Bio Beautè by Nuxe organska BB krema koja pruža deset delovanja na kožu, te savršeno prikriva nedostatke i matira ten. (1.557 din.)

Foto: PR

Nega prepuna strasti, emocija i lepote
Više ne morate da zamišljate kako bi bilo lepo da postoji proizvod koji bi istovremeno zaštitio i kosu, i lice, i telo! Nova formulacija Huile Prodigieuse® čarobnog suvog ulja sa Tsubaki dragocenim biljnim uljem pruža antiejdž delovanje, uz svoje aktioksidativne moći. Samo jedna kap ovog ulja zaštitiće kožu od prevremenog starenja (štiti od preko 90% slobodnih radikala).

Sada, u limitiranom pakovanju u tri boje − koralna, tirkizna i bela − ono simbolizuje letnje strasti, prepune emocija i lepote skrivenih avanturističkih mesta. Nakon tuširanja nanesite njegovu čarobnu formulaciju na telo i prepustite se magičnim osećajima. Umešajte u ovu priču i Prodigieux le Parfum čarobni parfem koji će vas odvesti na skrivena mesta, što ćete ih još dugo nositi u svojim mirisnim uspomenama sa još jednog savršenog letovanja. (Huile Prodigieuse Limited Edition 100 ml + Prodigiuex le Parfum 15 ml, 3135 din.)

Nuxe prirodnu kozmetiku potražite u apotekama!

POKLANJAMO! Tri čitateljke dobiće na poklon Nuxe Huile Prodigieuse® čarobno suvo ulje sa Tsubaki dragocenim biljnim uljem

KAKO DO POKLONA?

1. Lajkujte Facebook stranicu Lepota i zdravlje

2. U komentaru ispod posta na Facebook stranici Lepota i zdravlje tagujte tri drugarice koje bi učestvovale u giveawayu.

Giveaway traje od 10.7. do 17.7. Tri dobitnice proglasićemo 18.7. u komentaru posta na Facebooku.

*Napomena: Giveaway važi samo za teritoriju Republike  Srbije!